Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők,asszonyok,ti nem veszitek észre,hogy nemzethalál lesz a vége annak,hogy így válogattok a kanok között?
Figyelt kérdés
Fogy a magyar. Ki fogunk dögleni a p!csába.#női princípium
ma 20:54
1/25 anonim válasza:
Lesz-rjuk, váljatok jobb pasivá, akkor nem kell annyit válogatni. Ne kenj ránk mindent.
2/25 anonim válasza:
Nem...én továbbra is csak azzal érem be, akire vàgyom is.
4/25 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha nem örökítik tovább a selejt génállományt.
7/25 A kérdező kommentje:
Ez nem úgy van,hogy gondolunk egyet és holnaptól jobb pasivá válunk. Korlátozottak a lehetőségek. A magyar ugar kiéget,lehúz a mocsár."Állunk a pusztában,gatyánk lobog. Seggünk kilóg,gyomrunk korog". Nektek meg nem kellenek a kiégett,korgó gyomrú,kőművesdekoltázst villantó átlag magyar legények. Ezért eltűnünk a történelem süllyesztőjében. Szomorú ez.
ma 21:08
8/25 anonim válasza:
Mivel en nem ilyen vagyok ezert nem, nem kell :D
Egy epeszu ember sem a nemzet fenntartasa miatt vallal gyereket…
9/25 A kérdező kommentje:
"Egy épeszű ember sem a nemzet fenntartása miatt vállal gyereket."
Orbán Viktor most elmorzsolt egy kőnnycseppet.
ma 21:17
10/25 anonim válasza:
Ha lenne párom, gyereket akkor sem akarnék. És mivel nem akarok gyereket, nem szorít az idő. Vagy jön az, akire vágyom, vagy maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!