Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudod elengedni a frissen megkedvelt embereket?
2-3 hetes ismerkedős fázisban voltatok, volt már 1 nagyon rövid tali is.
Megkedvelted a másikat, a napi rutinod része lett, hogy beszélgettek amennyit csak tudtok.
Aztán pedig elkezdett halványodni ez az egész a másik részéről.. reggeli üzenet csak órákkal később mint megszokott, a telefont nem veszi fel mert “töltőn volt” és vissza se hív, kevesebbet ír és nagyon tömören, este random eltűnik mert “bealudt” miközben tudod, hogy ő az aki hajnalokig ébren van. Találkozókat mond le. Mindig van valami dolga amit sose mond el, hogy mi az ami miatt ignorál, csak kivételes alkalmakkor amikor küld egy képet magától, hogy tényleg csinál valamit.
Tudod mit jelent ez az egész sajnos… tisztában vagy vele, hogy más lett a prioritása és te visszaestél a 2. helyre, ha nem lentebb.
Már egy napja nem is beszéltek mert volt egy kis nézeteltérésetek, hogy mondja meg végre az igazat inkább ne ghost-olgassátok egymást, jobb az őszinte letisztázás… ami persze beduzzogással végződött és megy a ghosting.
Te hogyan tudod a fentebbi példát kezelni? Megkedvelted, hiányzik a beszélgetés vele de tudod, hogy nem szabad írnod neki mert nincs értelme.
Aki nincs benne annak persze ez simán megy és máshogyan érez, szóval inkább kérném csak olyan válaszokat adjatok amikor hasonlóban voltatok mit érzetetek, csináltatok és hogy vettétek rá magatok, hogy elengedjétek és meg se forduljon a fejetekben az adott személy.
Az lehet, hogy amíg csak írogattatok addig jól ment, a személyes tali meg nem azt adta neki amit várt. Utána még írogat kicsit aztán lassan eltűnik.
Valószínű, hogy már a következővel írogat. Nem szép, de a pakliban benne van, hogy belefutsz ilyenbe. Elengedni talán úgy tudod, hogy nem hozzá ragaszkodtál hanem ahhoz amilyennek hitted. De nem olyan.
Nagyon jót írtál. De talin sem volt semmi baj, kicsit sem láttam rajta sőt utánna lévő napokban az írásán sem. Bár lehet akkora színész volt, hogy tényleg megjátszotta utánna napokig. Mondhatni tudom ez nem sokat jelent de eddig ő volt az aki kinézetre legjobban nem illett hozzám, ha nem kedvelem meg a személyiségét le se álltam volna vele valószínűleg(ez tudom beképzelten hangzik és elég csúnyán is ezért bocsánat! de nem nézem le őt), illetve eléggé szegényesen is volt öltözve láttam nem veti fel a pénz szegényt, amivel persze nem volt bajom.
Az igazat megvallva ahogy megkérdeztem itt tegnap, hogy megérné e egy búcsúzó üzenetet írni neki háát.. utánna írtam is egyből… és nem néztem meg az utánna lévő válaszokat, hogy mégsem kellene.
Nem nyáladzottam, nem rinyáltam se semmi ilyesmi, lényegében tudtára adtam szépen, hogy köszönöm szépen de nekem ez így vele nem oké és nem kell, így jobban érzem magam, hogy nem egy semmis szó nélkül lett vége a dolognak, hanem részemről le van tisztázva.
Ezt ahogy leírtam neki azonnal meg is nézte. Reakció nem jött rá és azóta természetesen egy szót sem beszéltünk.
Csak azt nem értem, hogyha valakivel hasonlóban voltam eddig az mindig letiltott 1-2 nap csend után, ő nem. Lehet be akar majd még próbálkozni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!