Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudod elengedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudod elengedni a frissen megkedvelt embereket?

Figyelt kérdés

2-3 hetes ismerkedős fázisban voltatok, volt már 1 nagyon rövid tali is.

Megkedvelted a másikat, a napi rutinod része lett, hogy beszélgettek amennyit csak tudtok.

Aztán pedig elkezdett halványodni ez az egész a másik részéről.. reggeli üzenet csak órákkal később mint megszokott, a telefont nem veszi fel mert “töltőn volt” és vissza se hív, kevesebbet ír és nagyon tömören, este random eltűnik mert “bealudt” miközben tudod, hogy ő az aki hajnalokig ébren van. Találkozókat mond le. Mindig van valami dolga amit sose mond el, hogy mi az ami miatt ignorál, csak kivételes alkalmakkor amikor küld egy képet magától, hogy tényleg csinál valamit.

Tudod mit jelent ez az egész sajnos… tisztában vagy vele, hogy más lett a prioritása és te visszaestél a 2. helyre, ha nem lentebb.

Már egy napja nem is beszéltek mert volt egy kis nézeteltérésetek, hogy mondja meg végre az igazat inkább ne ghost-olgassátok egymást, jobb az őszinte letisztázás… ami persze beduzzogással végződött és megy a ghosting.

Te hogyan tudod a fentebbi példát kezelni? Megkedvelted, hiányzik a beszélgetés vele de tudod, hogy nem szabad írnod neki mert nincs értelme.

Aki nincs benne annak persze ez simán megy és máshogyan érez, szóval inkább kérném csak olyan válaszokat adjatok amikor hasonlóban voltatok mit érzetetek, csináltatok és hogy vettétek rá magatok, hogy elengedjétek és meg se forduljon a fejetekben az adott személy.

nov. 20. 17:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

4 hetes ismeretség után ghostolt a pasi ...

simán túlléptem rajta hiába kedveltem meg.

töröltem tiltottam 2 nap után és ennyi...

nov. 20. 18:03
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet elvonatkoztatni a 2-3 héttől, pont ez a lényeg. Ez magyon rövid idő, csak pár találkozó, meg némi chat. El kell fogadni, hogy nem tartozik senki magyarázattal pár randi után. Korrekt ez így? Nem. Egyenesebb lenne elmondani, hogy mi a helyzet? Igen. De ez nem akkora tragédia, sajnos benne van a pakiban. Nekem is esett már szarul persze, de nem áll meg az élet.
nov. 20. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Én ugy vagyok vele, ghostingolósakra nincs szükségem.
nov. 20. 18:15
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Én megértelek,én is hamar meg tudok kedvelni embereket és rossz,ha utána kilépnek az életemből. Nem csak párkapcsolati szintén,hanem munkatársi,baráti viszonyokra is gondolok,igazából mindenféle emberi kapcsolatra. Mi érzékenyebbek vagyunk,ezt el kell fogadni. Sajnos segíteni nem tudok,de az idő majd fog, még ha sablon duma is. Addig is,próbáld magad lekötni mindenfelevel,amit szeretsz. Talalkozz barátokkal,menj el sportolni,moziba,egyél-igyal finomakat,olvass egy jó könyvet,keress egy jó sorozatot,stb. A lényeg az,hogy ne ragadj bele ebbe a szomorú állapotba. Az élet megy tovább,használd ki minden percét hasznosan. Minél több olyan dolgot csinalsz,amiben örömödet leled,annál kevesebb időd marad kattogni ezeken az embereken,akiket el kell engedni.
nov. 20. 18:15
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Néha nehéz ez, de el kell valahogy fogadni, hogy a másik hogyan döntött, vagy hogy ő ilyen módon intézi a dolgokat.
nov. 20. 18:30
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nagyra értékelem mind!

Még 1 dolog.. én nem szeretem így nyitva hagyni a végét soha semminek.. valamiért nem bírtam ezt soha.

Ciki ha írok neki, hogy akkor tisztázzuk és köszönjünk el? A tisztázás csak annyi, hogy tudjuk, hogy már senki nem akar senkitől semmit. Valahogy én ehhez mindig is ragaszkodtam, hogy elkezdtük, köszöntünk, bemutatkoztunk, nem jött össze, elköszönünk…

Ez gáz vagy inkább becsülednő?

nov. 20. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs üzenet, az is egy üzenet!
nov. 20. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
Gáz. Elég egyértelmű, hogy nem akar semmit. Azt meg, hogy nem mondja ki konkrétan köszönd meg azon embertársaidnak, akik egy elutasítás után alpári, agresszív módon mocskolódnak.
nov. 20. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Amit leírt a #18 az eléggé fontos. Bizony egy normális férfi el sem tudja képzelni, milyen hisztit csap egy idióta ha normálisan elutasítod. Írhatsz neki, nem gáz, nem becsülendő, inkább nem fogja érdekelni valószínűleg. Sajnálom, hogy neked ez rosszul esik, de sajnos nem mindenki egyenes.
nov. 20. 19:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Hagyjad szerintem játszmázik ilyenkor nyeregbe érzi magát. Ne írj neki semmit, az ő világában az a kudarc ha le van szrva. Az ilyenek máshogy működnek, úgy kell bánni velük amilyenek az ő szokásaik. Náluk ez megy, aki előbb ghostol az nyert, na de ha te leszarod hogy ghostolt, vagy előre látod hogy milyen, akkor már te nyertél, és elkezdi magát szrul érezni, és van hogy még kaparni akar. De lehet csak egy kicsit üti "szíven" hogy még csak nem is hiányolod, mert közbe a kövivel játssza ezt.
nov. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!