Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudod elengedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudod elengedni a frissen megkedvelt embereket?

Figyelt kérdés

2-3 hetes ismerkedős fázisban voltatok, volt már 1 nagyon rövid tali is.

Megkedvelted a másikat, a napi rutinod része lett, hogy beszélgettek amennyit csak tudtok.

Aztán pedig elkezdett halványodni ez az egész a másik részéről.. reggeli üzenet csak órákkal később mint megszokott, a telefont nem veszi fel mert “töltőn volt” és vissza se hív, kevesebbet ír és nagyon tömören, este random eltűnik mert “bealudt” miközben tudod, hogy ő az aki hajnalokig ébren van. Találkozókat mond le. Mindig van valami dolga amit sose mond el, hogy mi az ami miatt ignorál, csak kivételes alkalmakkor amikor küld egy képet magától, hogy tényleg csinál valamit.

Tudod mit jelent ez az egész sajnos… tisztában vagy vele, hogy más lett a prioritása és te visszaestél a 2. helyre, ha nem lentebb.

Már egy napja nem is beszéltek mert volt egy kis nézeteltérésetek, hogy mondja meg végre az igazat inkább ne ghost-olgassátok egymást, jobb az őszinte letisztázás… ami persze beduzzogással végződött és megy a ghosting.

Te hogyan tudod a fentebbi példát kezelni? Megkedvelted, hiányzik a beszélgetés vele de tudod, hogy nem szabad írnod neki mert nincs értelme.

Aki nincs benne annak persze ez simán megy és máshogyan érez, szóval inkább kérném csak olyan válaszokat adjatok amikor hasonlóban voltatok mit érzetetek, csináltatok és hogy vettétek rá magatok, hogy elengedjétek és meg se forduljon a fejetekben az adott személy.

nov. 20. 17:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

"2-3 hetes ismerkedős fázisban voltatok, volt már 1 nagyon rövid tali is."

Úgy, hogy 2-3 hétről van szó.

Nem kell ragaszkodni betegesen senkihez. Tudomásul kell venni, hogyha esetleg alább hagyott a másik érdeklődése.

Élőben nem tudtok ismerkedni?

nov. 20. 17:28
 2/24 anonim ***** válasza:
55%
Ez egyértelmű hogy koptatás. Vedd észre hogy nem kellesz neki. Van más neki. Azért nem mondja el hogy mi az igazság, mert téged letett talonba ki tudja hányadik vagy a sorban. Majd ha nem jön össze neki a másik akkor esetleg elővesz. Felejtsd el. Ez beteges és felesleges részedről, hogy pár hét után kérdőre vonod. Persze megérdemli az ember a tisztességes magyarázatot de láthatóan nem fogsz kapni.
nov. 20. 17:34
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
2-3 hét alatt nem kedvelek meg senkit annyira, hogy ez probléma legyen.
nov. 20. 17:36
 4/24 A kérdező kommentje:

Tudom velem van a baj de én gyorsan megkedvelek mindenkit akivel nagyon jól alakul a dolog..

De most vonatkoztassunk már el akkor a 2-3 héttől és fogjuk meg a kérdés lényegét.

Pont ezt írtam le csak nem taglaltam ennyire, hogy ne legyen ettől is hosszabb a szöveg.

nov. 20. 17:40
 5/24 A kérdező kommentje:

Kicsit messze van, én mennék de sajnos volt már tényleg bizonyíthatóan olyan dolga ami miatt meghiúsult a dolog. Azóta nem jött össze pedig én akartam.

nov. 20. 17:41
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát 1-2 napig van bennem (némi) rossz érzés, aztán minden megy tovább. Sokkal több mindent nem lehet tenni.
nov. 20. 17:46
 7/24 anonim ***** válasza:
38%
Az alvás hol ilyen hol olyan. Ha 1-2 hétig sokáig fent volt és korán írt, akkor értelemszerűen lesz egy olyan fázis is amikor korán bealszik és sokáig alszik, különben meghalna, ha sose piheni ki magát. Úgyhogy a bealudt az esélyes hogy igaz. Viszont ilyenkor az ember ha felébredt, küld 80 képet meg megerősítést a másiknak mert egy normális EQ-s ember érzi hogy akkor most ezt kell tennie.
nov. 20. 17:47
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

"Kicsit messze van, én mennék de sajnos volt már tényleg bizonyíthatóan olyan dolga ami miatt meghiúsult a dolog. Azóta nem jött össze pedig én akartam."

Akkor pedig alapból nem alakítanék ki magamban kötődést, ha úgy is tudom, hogy messze van, és távkapcsolatot meg nem akarnék.

Ha kapcsolatban gondolkodsz.

Ha pedig levelezőtársban, akkor is tudomásul kell venni, hogy lehet alább hagyott az érdeklődés. Plusz, ha nem tudtok megbeszélni sértődés nélkül dolgokat, akkor is felejtős.

nov. 20. 17:51
 9/24 A kérdező kommentje:

Semmis táv.. 40-50p kocsival max.

Nem rajtam múlott a dolog én megyek, nekem ez semmi, ha megérdemli az adott ember akár munka után is. De úgy néz ki ő ezt se értékeli és nem is érdekli.

Tudom mi van, mi a helyzet. Tudom el kell felejteni, nem szabad vele foglalkozni.

Itt nem is ez a kérdés most.

nov. 20. 17:58
 10/24 anonim ***** válasza:
88%

"De úgy néz ki ő ezt se értékeli és nem is érdekli."

Akkor olyat kell keresni, aki megérdemli. Nem olyanokhoz kötődni, akik b^sznak rád.

Vizsgáld meg magadban, hogy miért kötődsz gyorsan és miért ilyenekhez, akik nem érdemlik meg.

nov. 20. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!