Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jöttetek már össze olyan férfival, akit amikor először megláttatok, az volt a véleményetek róla, hogy nem ronda, de nem is tetszik, aztán megkedveltétek és összejöttetek vele? Mi volt a konkrét sztori? Hol ismerkedtetek meg?
Egyetemen. Egy szakra jártunk, de ő felettem járt egyel.
Totál semleges volt, sőt kicsit "fura". Aztán az egyik órára mind a ketten túl korán érkeztünk és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy tök jófej. Aztán órák előtt mindig beszéltünk, meg utana, volt, hogy bent maradtunk még együtt, sokat beszéltünk messengeren, aztán csak összejottünk. Egyszerűen minden klappolt, a szex is, minden.
3 évig voltunk együtt, nem váltunk szét haraggal :)
A férjem! 😹
Sakkozók vagyunk mindketten, és online sakkoldalon ismertük meg egymast. (ő picit autisztikus személyiség, nem egy eljárós fajta) covid alatt ismerkedtünk meg, és kb 1 nap után odaköltöztem a házába, mert az én lakásom panel, és ugye kijáni nem lehetett, neki meg mégis csak van kert. Első randi után szerettük volna folytatni az ismerkedést, de nem tudtuk volna, csak így, és elsőre tényleg nem tetszett, de ahogy az együttlakás alatt megismertem....hát, semmi pénzért nem cserélném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!