Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jöttetek már össze olyan férfival, akit amikor először megláttatok, az volt a véleményetek róla, hogy nem ronda, de nem is tetszik, aztán megkedveltétek és összejöttetek vele? Mi volt a konkrét sztori? Hol ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
tegnap 21:30
1/1 anonim válasza:
Nem jöttünk össze sajnos (még?),de jártam már így,igen. Mondjuk nem úgy álltam hozzá,hogy nem is csúnya de nem is néz ki jól,csak szimplán úgy,mint bármilyen másik emberhez. Nem ismerkedési céllal találkoztunk,csak így hozta az élet. Egy tanfolyamon egyébként. És minél jobban megismertük egymást,jóban lettünk,kezdődtek a flörtök részéről - úgy kezdett el szépen belemaszni az én fejembe is és azon kaptam magam,hogy nem tudom már kiverni sem őt a gondolataimból. A tanfolyam közben véget ért,de szoktunk beszélni és már 1x találkoztunk is,úgyhogy remélem,hogy lesz folytatás és komolyabbra fordulnak majd a dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!