Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik nekem, mindig rám néz amikor meglát, kétszer már beszélgettem vele, aranyos nagyon, de nem tudom hogyan tudnám magamat megkedveltetni vele? Tudtok tanácsot adni? Miket kérdezzek tőle? Miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor beszelgettel vele, hányan voltak korulottetek? Én is elég zárkózott tudok lenni, ha úgy érzem, "közönségem" van. De ha csak ketten vagyunk, akkor feloldódok.
2022. okt. 8. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Senki nem volt ott csak mi ketten! Kicsit zárkózott a lány legalábbis ezt mutatja kifelé, de lehet csak rajtam múlik az, hogy ez megváltozzon! Ebben kérnék segítséget!?
2022. okt. 8. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el
2022. okt. 8. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. okt. 8. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"hogyan tudnám magamat megkedveltetni vele" - Úgy, hogy meghallgatod. Őszinte érdeklődést mutatsz felé. Ez mindenkinél beválik.
2022. okt. 8. 17:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom általában így is szoktam az emberekkel kommunikálni, sőt még olyan lányokkal is akik nem érdekelnek! Viszont ez a lány tetszik nekem és meg szeretném ismerni! Ebben a helyzetben nem tudom miért de tanácstalan vagyok! Hogyan tudnám elérni azt nála, hogy megnyíljon és egy könnyed beszélgetésem legyen vele? Azon kívül, hogy őszinte érdeklődést mutatok felé ami persze meg van!
2022. okt. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!