Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkedvelt a pasi vagy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkedvelt a pasi vagy itt erőssebb érzelmek is lehetnek?

Figyelt kérdés

Korábban amikor megismertem eléggé szókimondó volt, néhol sértően nyers. Újabban egyre cukibb velem, és azt vettem észre, hogy már túlzóan, olyan dologgal kapcsolatban is, amivel nem kéne.

Például múltkor a céghez vittem be citromos sütit. Mikor megismertem telibe megmondta volna, hogy ez pocsék. Most viszont dicsérte. Holott a kollégámtól tudom (neki elmondta) hogy túlságosan citromos lett és neki már erős volt. Miért ennyire aranyos? Munkán kívül is chatelünk, persze nem napi szinten.

nov. 8. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Azt, hogy be akar nyalni punci reményében. Nem tűnik jóindulatú embernek. Megjátssza magát.

"Holott a kollégámtól tudom (neki elmondta) hogy túlságosan citromos lett és neki már erős volt. Miért ennyire aranyos?"

Ez egyáltalán nem aranyos kiscsillag inkább irtó módon trükkös és te ezek szerint buta vagy, de nagyon.

Majd ha lefektett míg rád nem un, vagy kapcsolatban kikészít a rafkós, hazug viselkedésével akkor is mondjad, hogy aranyos! 🤣

nov. 8. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhívott randira, viszonozta a sütit, tölt veled kettesben "csak úgy baráti alapon" időt el munkán kívül? Ha a válasz nem akkor egyáltalán nincsenek érzései irántad, pláne nem romantikusak. Maximum egy párszor levarr aztán kibeszéli milyen voltál. Pontosan amiatt amit írt az első. Lovebombingolásnak tűnik amit csinál. Nagyon óvatos lennék vele, magyarul kizárólag kollegális viszonyt ápolnék vele és többet semmilyen sütim (pláne nem a "muffom"!) nem kóstolná meg hiszen amúgy sem ízlik neki.
nov. 8. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet símán bírja a fejed, ez még önmagában nem jelent semmit.
nov. 8. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez még semmi, csak bír mint munkatársat.
nov. 8. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de engem megsértene azzal, hogy belehazudik az arcomba, de másnak meg lemondja a saját készítésű süteményem amivel szenvedtem és kedvességből megkínáltam vele többször. Téged hogy-hogy nem zavar a sunyi hozzáállása ^^
nov. 8. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
*+?
nov. 8. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

“Most viszont dicsérte. Holott a kollégámtól tudom (neki elmondta) hogy túlságosan citromos lett és neki már erős volt. Miért ennyire aranyos? Munkán kívül is chatelünk, persze nem napi szinten.“

Ketszinu ,aljas mocsadek .. ezek illenek ra nem pedig az aranyos.. agyadban komoly fogalmi problemak vannak bizonyos cselekedetek jelentesevel kapcsolatban .. rosszul vagy be kozve gyarilag vagy valaki segitett ?

nov. 8. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 ugye? Engem is, megdöbbent, hogy szerinte aranyos a viselkedése.
nov. 8. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
8. Tipik no aki a bunkokra bukik ..
nov. 8. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:

A hàtad mögött mondta el a véleményét és nem neked.Lehet ezt eufémizàlni, hogy jaj,hàt csak nem akart megbàntani, valójában viszont csak arról van szó, hogy kétszínű.Ez màr egy ilyen apró dolognàl megmutatkozott.Most gondolj bele, mindenkinek a legjobb arcàt mutatja,amíg célt nem ér.

Majd miután megkapta,amit akart,vajon hogyan viselkedhet egy ilyen sunyi bàjgúnàr?! Nem merek belegondolni...

nov. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!