Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fordult elő ilyen veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult elő ilyen veletek, nők, hogy pasi antipatikus volt, de vegul megkedveltétek, aztán kiderult, hogy megis az első megérzés volt jó a pasiról, az antipatia?

Figyelt kérdés

Tehat kiderult, hogy egy rossz ember, vagy aljas, csaló

Elmesélnétek hogyan törtent

2022. dec. 3. 07:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen nem volt. Olyannal miért kezdenek el beszélgetni, aki nem szimpatikus? Olyan volt, hogy nem volt kifejezetten az esetem külsőre, aztán beleszerettem, de azbszott.
2022. dec. 3. 07:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Mit csinalt?
2022. dec. 3. 07:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Ok, antipatikus, vagy ha nem volt az eseted arra gondolok
2022. dec. 3. 07:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Mitol rossz valaki? Te mitol vagy jo?
2022. dec. 3. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt csinálta, hogy beleszerettem, látszólag ő is belem, minden tette ezt sugallta. Aztán közölte, hogy kiutazók külföldre fel évre, de nem akar tavkapcsolatot. Két hétre rá elhunyt édesapám.

Fel évvel később ez az ember megint megkeresett, találkoztunk párszor, majd ghostingolt, úgy, hogy tudta, milyen nehéz helyzetben vagyok a gyász miatt. Ilyen gusztustalan dolgot életemben nem tapasztaltam.

2022. dec. 3. 09:11
 6/12 A kérdező kommentje:
5 ös de elsőre nem jött be neked?
2022. dec. 3. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Csak ilyen volt, ezért azt gindolom nagyon is számít az első benyomás. Csak hát az ember úgy érzi, hogy ne legyen előíteletes, szigorú pedig Kb.első ránézésre látom kitől mit remélhetek, nem igazán volt, hogy tévedtem volna.
2022. dec. 3. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem jött be külsőre. De ez miért lényeges? Idővel nyilván kialakult a vonzalom, mert jó embernek tűnt.
2022. dec. 3. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Elsőre undorodtam tőle, de egy kis beszélgetés után annyira megtetszett a határozottsága, hogy végül egy pár hónapos szexkapcsolat lett belőle. Emberileg egy utolsó, de a szex nagyon jó volt.
2022. dec. 3. 12:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Emberileg miert utolsó? Aljas ? Vagy rosszindúlatú?
2022. dec. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!