Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult elő ilyen veletek, nők, hogy pasi antipatikus volt, de vegul megkedveltétek, aztán kiderult, hogy megis az első megérzés volt jó a pasiról, az antipatia?
Tehat kiderult, hogy egy rossz ember, vagy aljas, csaló
Elmesélnétek hogyan törtent
9-es vagyok.
Felesleges hazudozas. Valamiert neki ez volt a hobbija, elete szerelme, hogy folymaatosan hazudnia kellett. Szexkapcsolatban voltunk, de o folyamatosan probalt parkent viselkedni, tehat beszelgettunk, eljártunk ide-oda, nem egyszer mondtam neki, hogy nem erdekel, hogy kivel merre k*fel, ne hazudozzon, vagy csak ne szolaljon meg, nem kell nekem eloadni a szerelmes királyfit, hulye nem vagyok. Ennek ellere ment a hazudozas, de oszinten nem izgatott, hisz szexert mentem, nem masert.
Egyszer meguntam, es megszakitottam vele a kapcsolatot. Utolag felkeresett egy no, hogy o a barátnője es megkerdezte, hogy mikor is voltam en vele. Kiderult hogy a ketto osszemosodott, de a masik no szandekai komolyak voltak. Es nyilvan a pasi is ezt mondta neki.
Nekem a hazudozas volt csak a problemam vele. Nem szeretem, foleg, ha tet nelkul csak ugy feleslegesen megy a kamu duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!