Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek online megkedvelt pasi volt már nagy csalódás élőben?
Aranyszabály: előtte mindig többször kamozni kell.
Egyébként velem még nem volt, viszont több ismerősömmel igen.
Volt, kétszer is, de úgy hozta az élet, hogy mégis férjhezmentem az egyikhez. :D
Nagyon sokat beszélgettünk, jó humora volt, intelligens és amikor találkoztunk...hát kiderül, hogy mellett Gyurika a Sorstalanságból egy kövér disznó. 185 cm-hez 60 kg volt akkor a férjem. Csupa csont meg bőr, beesett sápadt arc, barna szem alatti karikák. Átöleltem és mintha senki nem lett volna a kezeim között.
Testileg nagy csalódás volt.
Aztán valamiért mégsem maradt annyiban a dolog, végül annyira megkedveltem, hogy nem érdekelt a kinézete.
(Azóta már sikerült egy egészséges testtömeget elérnie.)
Mostani barátom direkt idétlen képeket rakott fel magáról. De tényleg. Farsangi, ivós, ökörködős, be volt öltözve valami idiótaságnak.
Az tetszett, hogy nem ilyen presztízs dolgokat villogtat, meg nem ilyen beállított keménykedős fotók voltak kitéve nála. De nem is tipikus bulizós fotók.
Levelezni kezdtünk. Aztán találkoztunk és amikor megláttam vissza akartam fordulni, mert egy komoly kinézetű, helyes férfi állt ott.
Azóta együtt vagyunk, de ahogy látszik lettek problémák, mivel itt lógok. De hol nincsenek problémák.
Negatív példa egyszer volt. Értelmes volt, viszont durván beszédhibás és nem lehetett érteni amit mond. Ez sem érdekelt volna, de elkezdett megjegyzéseket tenni a külsőmre, negatívakat. Aztán búcsúzáskor azért rákérdezett, hogy nem mennék-e el vele egy körre az autójában. Mondtam, hogy nem és elköszöntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!