Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőknek online megkedvelt pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek online megkedvelt pasi volt már nagy csalódás élőben?

Figyelt kérdés
Szóval online olyan jól elbeszélgettetek, megkedvelted, beszéltetek telefonon, tetszett a hangja, majd élőben borzasztó csalódás volt?

2021. febr. 9. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt bizony, mert a kémiát csak élőben lehet érezni.
2021. febr. 9. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Még a találkozásig se jutottunk el, máris kiábrándított.
2021. febr. 9. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Volt. Köszönő viszonyban se volt a képpel.
2021. febr. 9. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Aranyszabály: előtte mindig többször kamozni kell.

Egyébként velem még nem volt, viszont több ismerősömmel igen.

2021. febr. 9. 18:49
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Volt, kétszer is, de úgy hozta az élet, hogy mégis férjhezmentem az egyikhez. :D

Nagyon sokat beszélgettünk, jó humora volt, intelligens és amikor találkoztunk...hát kiderül, hogy mellett Gyurika a Sorstalanságból egy kövér disznó. 185 cm-hez 60 kg volt akkor a férjem. Csupa csont meg bőr, beesett sápadt arc, barna szem alatti karikák. Átöleltem és mintha senki nem lett volna a kezeim között.

Testileg nagy csalódás volt.

Aztán valamiért mégsem maradt annyiban a dolog, végül annyira megkedveltem, hogy nem érdekelt a kinézete.

(Azóta már sikerült egy egészséges testtömeget elérnie.)

2021. febr. 9. 18:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fordítva volt. A hangját imádtam, de az átküldött képen egy épp a tinédzserkorból kilábaló fejlődésben levő szervezet volt leszelfizve hatalmas orral. Élőben meg egy magas, arányos orrú, tökéletes testű, túl szép arcú srác volt, szerintem nagyítóval kellett volna hibát találni rajta. Mondjuk ettől függetlenül ráfért még 10 év, hogy férfivá váljon.:)
2021. febr. 9. 19:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mostani barátom direkt idétlen képeket rakott fel magáról. De tényleg. Farsangi, ivós, ökörködős, be volt öltözve valami idiótaságnak.

Az tetszett, hogy nem ilyen presztízs dolgokat villogtat, meg nem ilyen beállított keménykedős fotók voltak kitéve nála. De nem is tipikus bulizós fotók.

Levelezni kezdtünk. Aztán találkoztunk és amikor megláttam vissza akartam fordulni, mert egy komoly kinézetű, helyes férfi állt ott.

Azóta együtt vagyunk, de ahogy látszik lettek problémák, mivel itt lógok. De hol nincsenek problémák.

Negatív példa egyszer volt. Értelmes volt, viszont durván beszédhibás és nem lehetett érteni amit mond. Ez sem érdekelt volna, de elkezdett megjegyzéseket tenni a külsőmre, negatívakat. Aztán búcsúzáskor azért rákérdezett, hogy nem mennék-e el vele egy körre az autójában. Mondtam, hogy nem és elköszöntünk.

2021. febr. 9. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó igen...
2021. febr. 9. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt többféle is. A fényképeken nem látszott, hogy "több füle van, mint foga", volt olyan, aki meg büdös volt élőben, sőt olyan is, aki 15 évvel azelőtti fényképpel próbálkozott....
2021. febr. 9. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Telefonon órákat tudtunk beszélgetni, élőben meg mint két kuka ültünk egymás mellett. Külsőre sem tetszett élőben. Olyan is volt, aki a képein jóképű és sportos volt, élőben meg alig ismertem meg, pocakos stb...
2021. febr. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!