Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen lenne ha a randin derülne ki hogy a pasi alacsonyabb mint én?
Pár napja írogatunk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, megbeszéltünk hogy találkozunk, aminek nagyon örültem.
De elgondolkodtam, mert a képein nagyon alacsonynak tűnik, én pedig elég magas lány vagyok. 170 cm körül vagyok, ő elvileg 177, de a képei alapján kicsit olyan mintha törpe lenne, de ne legyen igazam. :D
Nem lenne ez kellemetlen ha valóban így lenne? Számomra az lenne, neki nem tudom mi lenne a reakciója, de szerintem ő sem örülne ha magasabb csajjal kéne lennie.
Nem érezném magam igazi nőnek ha pl nekem kéne lehajolnom hogy puszit adjak, nekem valahogy fontos hogy magasabb legyen nálam a férfi. 😅
Kár hogy ilyen magasnak születtem, de remélem valós az az állítása hogy magasabb, csak a képek hazudnak. 😀
Szia hagyd a francba itt vsgyok én 190cm
Csak bajban lennél mindenhova mehetnel sportcipőbe meg bakancsba
Offolnad a magassarkút örökre?
Nekem volt ilyen Bar ott egyértelműen kamuzott is
Plusz tél Votl és magassarkú csizmában voltam vicces szitu adodott, beszelgettunk de nem lett semmi több.
Igazából ha 177 cm is lenne akkor se lenne sokkal magasabb, volt 180 cm magas barátom is, az már jó volt, de még így is lehetett volna magasabb.
A 170 cm szerintem igenis magas sajnos, annyi alacsony pasi van és a környezetemben a lányok zöme alacsonyabb mint én. Ha alacsonyabb lennék egy kicsivel akkor könnyebben menne ez is, nem kéne félnem attól sem hogy nem hordhatok magassarkút. :D
De remélem azért jól sül el a randi, és nem lesz alacsonyabb nálam, nekem mindenképpen kellemetlen lenne. Majd jól összehúzom magam. 😂
Nekem is volt egy ilyen randim.
Ciki volt, nem is nagyon tudtam arra koncentrálni amit mond. (bár ő is kamuzott a magasságát illetően).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!