Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kellemetlen lenne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kellemetlen lenne ha a randin derülne ki hogy a pasi alacsonyabb mint én?

Figyelt kérdés

Pár napja írogatunk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, megbeszéltünk hogy találkozunk, aminek nagyon örültem.

De elgondolkodtam, mert a képein nagyon alacsonynak tűnik, én pedig elég magas lány vagyok. 170 cm körül vagyok, ő elvileg 177, de a képei alapján kicsit olyan mintha törpe lenne, de ne legyen igazam. :D

Nem lenne ez kellemetlen ha valóban így lenne? Számomra az lenne, neki nem tudom mi lenne a reakciója, de szerintem ő sem örülne ha magasabb csajjal kéne lennie.

Nem érezném magam igazi nőnek ha pl nekem kéne lehajolnom hogy puszit adjak, nekem valahogy fontos hogy magasabb legyen nálam a férfi. 😅

Kár hogy ilyen magasnak születtem, de remélem valós az az állítása hogy magasabb, csak a képek hazudnak. 😀

2020. nov. 27. 08:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Szia hagyd a francba itt vsgyok én 190cm

Csak bajban lennél mindenhova mehetnel sportcipőbe meg bakancsba

Offolnad a magassarkút örökre?

2020. nov. 27. 09:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen Bar ott egyértelműen kamuzott is

Plusz tél Votl és magassarkú csizmában voltam vicces szitu adodott, beszelgettunk de nem lett semmi több.

2020. nov. 27. 09:01
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
170 nőként annak koze nincs a magassághoz..az 175+
2020. nov. 27. 09:07
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Ja amúgy 170 centi az nem magas. Én 173 vagyok, de én sem vagyok hú de magas, a férfiak zöme lazán magasabb nálam.
2020. nov. 27. 09:12
 5/16 A kérdező kommentje:

Igazából ha 177 cm is lenne akkor se lenne sokkal magasabb, volt 180 cm magas barátom is, az már jó volt, de még így is lehetett volna magasabb.

A 170 cm szerintem igenis magas sajnos, annyi alacsony pasi van és a környezetemben a lányok zöme alacsonyabb mint én. Ha alacsonyabb lennék egy kicsivel akkor könnyebben menne ez is, nem kéne félnem attól sem hogy nem hordhatok magassarkút. :D

De remélem azért jól sül el a randi, és nem lesz alacsonyabb nálam, nekem mindenképpen kellemetlen lenne. Majd jól összehúzom magam. 😂

2020. nov. 27. 09:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen randim.

Ciki volt, nem is nagyon tudtam arra koncentrálni amit mond. (bár ő is kamuzott a magasságát illetően).

2020. nov. 27. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
17%
Érdekes, én találkoztam 174 cm es lánnyal, és élőben is úgy majd fél fejjel mahasabb voltam, hogy magasított csizmában volt es én 178 vagyok
2020. nov. 27. 09:30
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit már csak nem kamuzik,hogy alacsonyabb legyen nálad.
2020. nov. 27. 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen dolgokat miért nem lehet egyszerűen megkérdezni?
2020. nov. 27. 11:27
 10/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Onnan tudom hogy 177 cm, de hogy valós adat-e 😀
2020. nov. 27. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!