Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen lenne ha a randin derülne ki hogy a pasi alacsonyabb mint én?
Pár napja írogatunk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, megbeszéltünk hogy találkozunk, aminek nagyon örültem.
De elgondolkodtam, mert a képein nagyon alacsonynak tűnik, én pedig elég magas lány vagyok. 170 cm körül vagyok, ő elvileg 177, de a képei alapján kicsit olyan mintha törpe lenne, de ne legyen igazam. :D
Nem lenne ez kellemetlen ha valóban így lenne? Számomra az lenne, neki nem tudom mi lenne a reakciója, de szerintem ő sem örülne ha magasabb csajjal kéne lennie.
Nem érezném magam igazi nőnek ha pl nekem kéne lehajolnom hogy puszit adjak, nekem valahogy fontos hogy magasabb legyen nálam a férfi. 😅
Kár hogy ilyen magasnak születtem, de remélem valós az az állítása hogy magasabb, csak a képek hazudnak. 😀
Dehogy hagyom, majd élőben úgyis meglátjuk mennyire jövünk ki, mennyire tetszünk egymásnak. Egy próbát megér.
Csak kíváncsi voltam a válaszokra, hátha volt mással ilyen helyzet.
6-os vagyok.
Nem biztos, hogy a kérdésre őszintén válaszol (vagy nem is tudja, hogy hazudik).
Én pl rákérdeztem a randipartneremnél, azt mondta kb 177 cm, mondom az még belefér, bár nekem a magasabb pasik a zsánereim.
Találkoztunk, én 173 cm vagyok, de az illető egy fél fejjel alacsonyabb volt, mint én, ergó kb 10-15 cm-t tévedett.
A másik eset pedig a férjem. Ő váltig azt hiszi magáról, hogy 190 cm. Mondtam neki, hogy biztos nincs annyi és egyszer poénból megmértük: 185 cm magas. Röhögött ő is, de azóta is ha bármilyen tesztnél ki kell tölteni a magasságot, ő 190 cm-t ír be. Nem hiúságból, meg nem oszt, nem szoroz az az 5 cm, de egyszerűen az van a fejében, hogy ő olyan magas.
Akkor lehet én alulbecsülöm magam és én is 185 vagyok :D
Amúgy nem, engem megmértek orvosnál, azóta tudom :D (Addig váltig állítottam én is hogy 180 meg 181..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!