Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem helyre az önbizalmamat egy ilyen csalódás után?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, aki eleinte úgy tünt, hogy odáig van értem, igazából az elején nekem annyira nem is tetszett, de mindig annyira figyelmes és aranyos volt velem, hogy végül teljesen belezúgtam. Volt néhány randink, amik szerintem abszolút jól sikerültek, sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, smároltunk, kézen fogva sétáltunk stb. Szóval én nagyon jól éreztem magam vele. Aztán elkezdett más lenni, alig-alig válaszolt, minden talit az utolsó percben lemondott. Múlthéten írtam neki, hogy inkább mondja el, ha mégsem tetszek neki, ne hitegessen feleslegesen. Erre visszaírta, hogy a személyiségem nagyon bejön neki, mindig is ilyen lányra vágyott és az alakom is abszolút az ideálja, de mégsem tud hozzám vonzódni. Nem értettem és nem is tudott erre normális magyarázatot adni. Úgy voltam vele, hogy időközben biztos megismert egy másik lányt, aki jobban megfogta, mint én. Már ez is nagyon rosszul esett, de ezt megértettem volna.Viszont még amikor elkezdtünk randizni bemutatott egy haverjának, aki néhány napja befotózta nekem, hogy az utolsó találkozásunk után azt írta neki, hogy mindent megpróbált, de nem fog köztünk ez működni, mert hányni tudna a tokás fejemtől. Elmondhatatlanul rosszul esett, mert emiatt mindig is sokat bántottak. Hiába nem vagyok elhízva (165cm, 57 kg), de sajnos tokám 17 éves korom óta van, nem segít rajta sem az edzés, sem a diéta. Nem értem, hogy miért csinálta ezt velem miközben mikor megismert (3 hónapja) akkor is láthatta, hogy van ez a "szépséghibám", akkor miért próbálkozott? Miért hívott el többször is randizni? Nem értem hogyan volt képes ilyen bántóan beszélni rólam, ha a szembe mondja se esett volna jól, de így, hogy a haverjával beszélt ki még rosszabb. Ha tükörbe nézek egyből elkap a sírás és szörnyen érzem magam mióta elküldte a haverja ezt a beszélgetést. Amúgy sem volt a legnagyobb önbizalmam, de most ami volt is teljesen eltünt és legszívesebben elbújnék az egész világ elől és csak sajnálnám magam. Hogyan építhetném kicsit az önbizalmamat, miután így megaláztak?2020. aug. 15. 20:27
1/7 anonim válasza:
Gondolom ő se volt hibátlan, sőt.
Ne foglalkozz az ilyen parasztokkal, gondolj arra, hogy nem ő volt az, aki rád vár és téged szeretne.
2/7 anonim válasza:
El fog jönni aki tokàddal meg ugy ahogy vagy elfogad! Mondom ezt most ugy hogy velem 2 hete ok nélkül szakitottak 1 èves kapcsolat utàn.
3/7 anonim válasza:
Azért ez kemény. De a haverja is megér egy misét. Minek kellett ezt megmutatnia neked?
4/7 anonim válasza:
Komolyan, mi a franc van a pasikkal? Amiket itt olvasok, egész egyszerűen mintha nem is az emberi fajhoz tartoznának...
De a haverja a csúcs... Ennyire utálta, hogy a haverjával jársz, és azért küldte, hogy végleg leoperáljon róla, vagy esetleg bejössz neki, és ezért küldte el?
Csak úgy simán nem lehet valaki ekkora görény. Vagy de?
5/7 anonim válasza:
Ezt eskü fájt elolvasni. 23F. Hogy tett túl magad? Nemtudom, ne foglalkozz vele, azt eskü nem értem, hogy miért akart akkor téged, ha ezt tette.
6/7 anonim válasza:
Más meg lehet hogy azt is imádná rajtad amit ő nem. Mondanám hogy mutasd meg privátban, nem hinném hogy bármi baj lenne veled, de úgysem küldöd el...
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne ettől függjün az önbizalmad. Azaz függjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!