Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha a leendő párom 14 évvel idősebb mint én? Én 21 éves vagyok, ő meg most lesz 35. Ez lehet egy egészséges kapcsolat? Mert nem szeretném ott hagyni mert nagyon megkedveltem őt.
100 évvel ezelőtt válaszhatott volna nálad fiatalabbat is és senki nem szólt volna erről egy szót se.
Ha egzisztenciával rendelkező, megbízható férfi aki szeret téged és családot akar veled alapítani, akkor minden rendben van.
Ha csak dugni akar, akkor tönkreteszi az életedet, mivel értelmes, természetes gondolkozású férfiaknak (akikből nem sok van) nem kellenek olyan nők feleségnek, akik már nem szüzek.
Azért működhet egy darabig.
Tudok olyan - viszonylag hosszú, 23 és fél év - párkapcsolatról/együttélésről, majd házasságról, ahol végülis nagyon csúnya válás lett. 14 év korkülönbség szintén.
Gyermek is született természetesen. De a mai napig mindenen veszekedés van. A feleség meggondolatlan pénzköltési szokásai és hűtlensége... a férfi pedig szintén kicsit harag- és távolságtartóbb, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!