Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha a leendő párom 14 évvel idősebb mint én? Én 21 éves vagyok, ő meg most lesz 35. Ez lehet egy egészséges kapcsolat? Mert nem szeretném ott hagyni mert nagyon megkedveltem őt.
Biztos hogy ő nem fog problémázni... És az is, hogy egy darabig tuti jól ellesztek. Itt a hosszú táv a kérdéses.
Két olyan pár is van/volt a közelemben, ahol nagyobb (11-12 év) különbség volt köztük. Az egyik évek óta látszatra nagyon jól megvan, de tudom, hogy a gyerekvállaláson van kis feszültség. A férfi már simán szeretné, mindig is akart családot, a lány viszont 26 évesen még nagyon nem, sőt, igazából lehet hogy sohasem. Ezt nem tudom hogy fogják megoldani, pillanatnyilag megvannak. Viszont ha szakítanának, a lány még mindig bőven fiatal egy új kapcsolat felépítéséhez és a gyerekvállaláshoz is később, a férfi viszont mondhatni elvesztette az éveit. Ezért szokott az lenni, hogy ilyenkor a férfi sürgeti a gyerekvállalást, ha szeretne, akkor is ha ezzel elveszi a nő fiatal éveit, amit nem babázással töltött volna.
A másik eset igazából már véget is ért, egy nagyon csinos 25 éves lány jött össze egy 12 évvel idősebb pasival, aki igazából megfogta ezzel az isten lábát, mégis kezdettől problémázott. Ilyen semmiségeken, ami lehet az ő korosztályában már alap volt, mint a háztartás vezetése, takarítás, stb, meg nagyon mereven ragaszkodott mindenben a 50-50-hez. Közben a lány még épp csak elkezdett dolgozni egyetem után, a szárnyait próbálgatta, kereste a helyét a világban. A férfi meg évtizedes munkatapasztalattal elég jól keresett. Végül a pasi szakított, pont azért mert nem akart további éveket kidobni az ablakon, amikor látszott, hogy teljesen mást várnának el a másiktól.
Szóval rövid távon biztosan nincs gond, de a hosszú távú terveken kibukhat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!