Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemiko1218 kérdése:
Szerintetek mennyire gáz, ha a leendő párom 14 évvel
idősebb mint én? Én 21 éves vagyok, ő meg most lesz
35.
Ez lehet egy egészséges kapcsolat?
Mert nem szeretném ott hagyni mert nagyon megkedveltem őt.
Kérdés, ki a nő és ki a férfi...
2023. szept. 7. 08:05
7. Csak éppen ami példa kapcsolatot írtál, ott egyik probléma a kapcsolatban sem a korkülönbségből adódik. Bírom, hogy amikor egy korkülönbséges kapcsolatban akármilyen probléma felmerül, akkor mindent a korkülönbségre vezetnek vissza.
5. Nem értem mi a különbség, ha két egymással egykorú ember kefél és használja ki egymás, árt egymásnak, meg ha két különböző korú ember teszi ugyanazt. (Semmi.)
2023. szept. 7. 08:26
Nekem nem jönnek be a harmincas pasik, inkább a fiatalabbak, de tőlem te azzal vagy, akivel akarsz lenni, nem kell ehhez mások jóváhagyását kérned.
2023. szept. 7. 08:45
"Mi az amit hallani szeretnél?"
XD
Egy ember, aki ért a nőkhöz.
2023. szept. 7. 09:04
Kérdés, hogy milyen az eletstilusotok? Te meg bulizni, fesztiválozni, barátnőzni szeretnél, ő meg már megállapodna? Mik a hosszú távú terveitek, mikor akartok gyereket? Milyen a személyiségének, mennyire vagy már felnőtt, önálló nő? Ezek fogják meghatározni, hogy mukodhet-e.
2023. szept. 7. 09:08
Ha így gondolkodsz, hogy mi gáz, és mi nem, az önmagában elég sokat mond... Egyébként ezt leszámítva is azt mondanám, hogy határeset, így kiemelten a két személyen múlik (egyébként is, de ilyen esetben végképp). Nekem +/-5 év fér bele, onnantól nem érzem kényelmesen magam, és az erődinamikát sem tartom egészségesnek. De te azt csinálsz, amit akarsz, hiszen elvileg felnőtt ember vagy, így senkinek semmi köze ahhoz, kivel alakítasz ki kapcsolatot.
2023. szept. 7. 11:11
Mit jelent az, hogy a leendő párod? Még nem jöttetek össze? Mert akkor szerintemnem véletlenül tetted fel a kérdést. Ha belegondolsz, majdnem akkora a különbség, mint amennyi idős vagy. Rám nem tartozik mások magánélete, a ti döntésetek, ilyenkor azt mondanám, tudsz te jobbat is. Te még csak most kezdesz szárnyalni, ő meg már landolna.
2023. szept. 7. 11:38
Az én párom 17 évvel idősebb nálam, úgy ismerkedtünk meg hogy ő volt az ügyvédem válásomkor😁. Én mindig is idősebb volt külsőleg/belsőleg is ő meg fiatalos, úgyhogy rajtunk nem látszik egyenlőre külső szemmel sem a korkülönbség
2023. szept. 7. 12:06
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat.☺️
Eddig nem voltam biztos sem magamban, sem hogy mit szólna a nagyközönség. De a válaszok alapján leszűrtem, hogy nem kell figyelnem más mit mond.😁
Amúgy a 21 éves én vagyok, és én vagyok a nő.😅
De szeretem őt, hiába hogy nem igazán találkoztunk sokat.
Szombaton úgy is találkozni fogok vele és be próbálkozom, hátha szintet tudunk lépni a kapcsolatunkban.☺️
Ma már elfogadott ez, nem gond.
2023. szept. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések: