Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre kevesebben szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebben szeretik az igazán férfias férfiakat?

Figyelt kérdés

Szellemi munkát végző nőként mindigis a tipikus férfias férfiakra buktam, azokra akiknek nem derogál a kétkezi munka, simán befekszik az autó alá és kicserél egy fékbetétet rajta ami nem igényel hű de nagy szaktudást. Ellenben vannak azok a férfiak akik szintén szellemi munkát végeznek és ténylegesen egy villanykörtét nem tudnak betekerni, találkoztam már ilyen pasival, aki elmondta, hogy bármilyen biztosítást képes lenne bárkinek eladni és megkötni, de a villanykörte csere problémát okozna neki. Én ezekre nem tudok igazi férfiként tekinteni.

Ellenben a környezetemben is azt veszem észre a kolléganőimen, hogy mindegyiknek egy ehhez hasonló kaliberű "életképtelen" férje van, és persze panaszkodnak is, hogy nem tudnak megcsinálni semmit szakember nélkül.

nov. 14. 11:45
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
56%
48, és ezen a ponton tud szinte súlytalanná válni az az érv, hogy ezeket csak ritkábban kell csinálni. Igaz, de amikor kell, akkor olyan jelentősége van anyagilag is és mindenhogy, hogy én őszintén annak a férfinak, aki ezeket meg tudja oldani jól, nem nagyon mernék magyarázni... Sajnálatos, de ez ilyen.
nov. 14. 13:36
 52/58 anonim ***** válasza:
55%

"én őszintén annak a férfinak, aki ezeket meg tudja oldani jól, nem nagyon mernék magyarázni"

Tehát akkor az a férfias férfi, akitől félsz? Mert évente 2x megszerel valamit, emiatt az év 365 napján kussol, csicskulsz neki és rettegsz, nehogy bedühödjön mert nem elé meleg a leves, vagy nem csillog eléggé a budi és ha véletlen lötyögni kezd egy kilincs, akkor mi lesz?

Hát nem tudom, nekem ez nem hangzik egy egészséges, szeretetteli kapcsolatnak.

Ha már ennyire méricskéljük a "férfi munkát" meg a "női munkát", akkor miért nem az a megoldás, hogy a mindennapokban felosztják a teendőket, amikor meg van "férfi munka", amit a férfi akar megcsinálni, mert nem akar szakit hívni, akkor amíg a férfi azzal foglalkozik, akkor értelemszerűen a nő elintézi az összes "női munkát". Így abban az időszakban mindketten többet vállaltak, mint amit amúgy szoktak, ha kész akkor meg visszaáll a normál rend. Ez így nem tűnik kicsit igazságosabbnak?

nov. 14. 13:50
 53/58 anonim ***** válasza:
59%

A kolléganőid is biztos örülnének, ha ezermesterek férjeik lennének, de náluk ez nem volt olyan fajsúlyos, hogy ez alapján döntsenek.

Nekem is nagyon vonzó, ha egy férfi ügyes, én ezt szoktam meg otthon és tőlem sem áll távol.

nov. 14. 13:54
 54/58 anonim ***** válasza:
60%
Aki fizikai munkát végez az férfias férfi aki szellemi munkát az nem? Én nem így merem a férfiasságot.
nov. 14. 15:54
 55/58 anonim ***** válasza:

Sokáig sajnáltam kidobni a pénzt egy fürdő vagy konyha burkolásra vagy festésre, vagy otthoni kisebb betonozásra.

Most 40 éves koromra keresek annyit, hogy elmegyek reggel otthonról kifizetem a burkolást és mire hazamegyek kész van és nem kell görnyednem felette.

Féket cserélni? Bocs de azért van amit jobb ha lát egy szerelő, ilyen a gázkazán is részemről.

Ha megtehetem akkor minek kínlódjak görnyedjek , dolgozzak fáradjak el? Hová rakosgassam minden filléremet, mindig a következő nemzedéknek?

Ha van pénzem kifizetni egy munkát akkor kifizetem, és nem fogom azért én megcsinálni, hogy jujj a nő elismerje h milyen férfias vagyok.

nov. 14. 16:23
 56/58 anonim ***** válasza:
30%
Engem mindig meglepnek az ilyen kérdések, mert semmi értelmük. Boldog vagyok, szuper a párom. Fekszem kielégülten az ágyban, míg a férjem bütyköl és főz, és kiírom a gyakorira, hogy miért nem jön be a férjem-fajta pasi több nőnek...
nov. 14. 17:49
 57/58 anonim ***** válasza:

Én férfias férfi vagyok és elvárom a páromtól hogy legyen nőies és főzzön, mosson, stb.

Mi tökéletesen elvagyunk.

nov. 14. 19:20
 58/58 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy elég szexista a kérdés. A férfi nem ezektől lesz férfias csak neked. Mintha egy nő attól lenne nőies mert nagy a segge.
nov. 14. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!