Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre kevesebben szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebben szeretik az igazán férfias férfiakat?

Figyelt kérdés

Szellemi munkát végző nőként mindigis a tipikus férfias férfiakra buktam, azokra akiknek nem derogál a kétkezi munka, simán befekszik az autó alá és kicserél egy fékbetétet rajta ami nem igényel hű de nagy szaktudást. Ellenben vannak azok a férfiak akik szintén szellemi munkát végeznek és ténylegesen egy villanykörtét nem tudnak betekerni, találkoztam már ilyen pasival, aki elmondta, hogy bármilyen biztosítást képes lenne bárkinek eladni és megkötni, de a villanykörte csere problémát okozna neki. Én ezekre nem tudok igazi férfiként tekinteni.

Ellenben a környezetemben is azt veszem észre a kolléganőimen, hogy mindegyiknek egy ehhez hasonló kaliberű "életképtelen" férje van, és persze panaszkodnak is, hogy nem tudnak megcsinálni semmit szakember nélkül.

nov. 14. 11:45
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
59%

Olyan vagyok, mint a hármas. A tapasztalatom is hasonló. Huszadrangú szempontnak érzem egy ismerkedésnél, hogy a férfi gyakorlatias.

F

nov. 14. 12:33
 22/58 anonim ***** válasza:
53%

16-nál a pont. :D

Én is tapasztalom a környezetemben élő férfiakon, hogy az ügyeskedésükkel jó esetben semmit sem érnek el, rossz esetben súlyos károkat okoznak.

És valóban nem kéne összemosni a mindennapi bütyköléseket a szakmunkával.

NőKénT én is meg tudok húzni egy csavart, felszerelek egy szúnyoghálót, lecsiszolom a kutya által megrágott széklábat, aztán lekenem egy kis festékkel, ha kell lenyomok a lefolyóba egy kis tisztítót vagy összerakok egy Ikea bútort.

Ezek NEM szakmunkák, és ahogy a 16-os fogalmazott, aki ezekre képtelen az fogyatékos.

A szakmunkát viszont csak szaktudással kellene elvégezni, különben megtörténik az, mint a barátnőm nyaralójában: a férj építette a zuhanyzót, majd (amellett, hogy okádék módon nézett ki), szépen ketté is hasad a csempe, és most a földre folyik a víz. Mit mondjak? Gratulálok.

nov. 14. 12:33
 23/58 anonim ***** válasza:
41%

18.

Na igen, milyen szép is ez:

Antal Józsi vagyok én

Kiégett a halogén

Príma autószerelő

Minden autót megszerelő

Kicserélem az egész lámpatestet

Felszámítok legalább kétszázezret

Hova lett? Hova lett?

Műhelykulcsom hova lett?

Rakd vissza, oda 'a

Pofánb**lak Józsika

Jószikám! Mit csinálsz?

Nem érdekel, mit dumálsz.

Azt mondja ez az úr

Fékezésnél felgyorsul

Lassításnál kopog hátul

Parkolásnál brekeg alul

Lassításnál kopog hátul

Fékezésnél felgyorsul

Franciakulccsal szerelek

Fékdobot, kereket

Imbuszkulccsal szerelek

Minden mercist leveszek

Szakzsargonnyal vakítok

Minden balekot lehúzok

Hozd csak hozzám a piros Ladád

Rámegy az alulfelnikre a gatyád

Hozd csak hozzám a piros Ladád

Rámegy az alulfelnikre a gatyád

nov. 14. 12:37
 24/58 anonim ***** válasza:
58%

18

Kétdiolomás nő létedre elég nehezen megy az olvasás...

Én attól mászom falra, amikor a férfiak szökőévente megbütykölnek valamit, mert az "férfi munka", majd cserében elvárják, hogy a nő nap mind nap főzzön, mosson, takarítson, rendet tartson, mosogasson stb. mert az "női munka". A "férfi" és a "női" munkára fordított idő meg energia között pedig van egy ezres szorzó.

Most már érthető?

nov. 14. 12:38
 25/58 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a "férfias" tulajdonságok max mutatóba jók a mai világban. Jó ha 2évente egyszer kell bármit is megbarkácsolni, aztán az esetek fele akkor is az a kategória, hogy biztos ami biztos jobb ha a szerelő csinálja meg, nehogy a delikvens csak még nagyobb bajt csináljon a nagy szerelősdi közben.

A világ változik, a nőknek olyan tulajdonságok lesznek fontosabbak, amiknek van gyakorlati hasznuk a mindennapi életben. Ha egy férfi jó a munkájában, és a mindennapi otthoni teendőiben sem lusta, az manapság többet ér, mint ha random dolgokat megszerel. Az ilyesminek milliószor nagyobb haszna volt 100 évvel ezelőtt mint manapság, mi meg nem megyünk azzal semmire, ha egy örökkévalóságon át letűnt korok ideáljaiba kapaszkodunk, csak azért, mert ezeket az ideálokat hagyták ránk az előző generációk.

De persze te azt találsz vonzónak akit csak akarsz, csak azt ne kezdd, hogy huu milyen szörnyű hogy a többi nő nem képes értékelni azt, amit te.

nov. 14. 12:39
 26/58 anonim ***** válasza:
6%

Kedves arrogáns válaszoló!

Elsőre is értettem és, ha hiszed, ha nem, még így is áll a dolog.

További kellemes szenvedést kívánok! :)

nov. 14. 12:42
 27/58 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csicskulj be azért, hogy a pasikád szökőévente megbütyköljön valamit, kedves két diplomás nő. :D
nov. 14. 12:43
 28/58 anonim ***** válasza:
73%

"#16 Mondjuk az is érdekes hozzáállás, hogy szerinted mindenki balfasz aki valamihez hozzákezd és nem fizet érte, az csak szar lehet."

Nem a 16 vagyok, de nem azt írta, hogy mindenki, hanem hogy sok férfiban van egy ilyen inger, hogy neki mindent is tudni kell. És ez sajnos valóban elég gyakori. Én sajnos többször tapasztaltam már, hogy nem is ott bukik el a dolog, hogy alapból képes-e megcsinálni valamit vagy nem, hanem hogy kivagyiságból, óriási arccal ugrik neki eszetlenül.

Anyám nem rég vett egy szekrényt, megbeszéltük, hogy haza megyek, összerakom neki. Na megtudta a szomszéd faszi, mondta, hogy majd ő megcsinálja (amúgy tényleg teljesen jóindulatból, meg tényleg segíteni akart). Csak kicsit nagy volt az arc, mondta neki nem kell az útmutató, pikk-pakk összerakja. Aha. Mire odaértem már a fűrészt hozta át, mert majd ő jó méretre vágja a lapokat... Egy mömaxos szekrényt.

Nem kell mindent is tudni, meg mindenhez is érteni.

nov. 14. 12:48
 29/58 anonim ***** válasza:
32%
#27 Mert te mennyivel jobb választás vagy, ugye? 🤣🤣🤣🤣
nov. 14. 12:48
 30/58 anonim ***** válasza:
43%
#28 Ezt megértem, valóban sok idióta van. De a kérdés nem az ilyenekre vonatkozik.
nov. 14. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!