Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebben szeretik az igazán férfias férfiakat?
Szellemi munkát végző nőként mindigis a tipikus férfias férfiakra buktam, azokra akiknek nem derogál a kétkezi munka, simán befekszik az autó alá és kicserél egy fékbetétet rajta ami nem igényel hű de nagy szaktudást. Ellenben vannak azok a férfiak akik szintén szellemi munkát végeznek és ténylegesen egy villanykörtét nem tudnak betekerni, találkoztam már ilyen pasival, aki elmondta, hogy bármilyen biztosítást képes lenne bárkinek eladni és megkötni, de a villanykörte csere problémát okozna neki. Én ezekre nem tudok igazi férfiként tekinteni.
Ellenben a környezetemben is azt veszem észre a kolléganőimen, hogy mindegyiknek egy ehhez hasonló kaliberű "életképtelen" férje van, és persze panaszkodnak is, hogy nem tudnak megcsinálni semmit szakember nélkül.
Én nem a barkácsolási képességekben mérem egy férfi férfiasságát.
Számomra a főnököm pl, aki gond nélkül lezavar egy idegen nyelvű meetinget egy olyan témában, amihez hozzá sem szagolok, sokkal férfiasabb és imponálóbb volt mindig is, mint egy autószerelő. Nekem a szellemi kapacitás, a magabiztosság és karizma többet jelent, mint az, hogy ismeri-e az imbuszkulcs használatát.
Én konkrétan bármit megcsinálok, mert jó a műszaki érzékem. Nem hiába lettem mérnök.
Viszont alig van sikerem az ismerkedésben, mert nem vagyok elég nyomulós, határozott a nőkkel.
Igazából a nőket nem érdekli mihez értesz, mihez nem. Ha éppen tudsz hatni az érzéseire, akkor nyertél. Ha nem, akkor lehetsz akár a Szikla is.
Nekem pl fontosabb, hogy egy férfi főzni tudjon, mint az, hogy szereljen...
Főzni ugyanis minden második/harmadik nap kell, szerelni viszont elég ritkán, hacsak az ember nem valami szoci romhalmazban él, de még akkor sem egy mindennapos teendő. Tehát sokkal értelmesebb dolog, ha a házimunkát tudjuk megosztani, és cserébe évente 1-2 alkalommal szerelőt hívunk, mint fordítva.
Számomra a műszaki érzék olyan, mint a göndör haj. Jó ha van, de biztos, hogy senkit sem utasítok vissza, ha nincs.
Sztem egyre kevesebb férfias férfi van (a szó általad lévő jelenteseben)
De párt mindenki szeretne.
Ez jut.
Én abban nőttem fel hogy apukám mindent megcsinált. A férjem nem. (De ettől függetlenül ő mindig is maszkulin típus volt, izmos magas, évekig karatézott, olyan izagi férfi. De semmi érzéke nem volt a házi dolgokhoz) Ész nélkül (vagyis pénz nélkül) nekiálltunk építkezni. Menet közben rájöttünk hogy a munkadijon lehet a legtöbbet megfogni. Így ott tartunk hogy a férjem hőszigetel, vakol, falaz stb... konyítása sem volt hozza. Mostmeg?! Építi az otthonunk..
Le lehet pontozni de így meginkább felnézek rá és meginkább férfi a szememben.
Bárcsak igaz lenne a kérdés.
Akinek egy szerelőre van szüksége, az miért nem köztük keresgél? Bármelyik műhelyben szívesen fogadják a nőket.
#5 épp erről beszélek énis, nem feltétlen a papírt meg a szaktudást keresem én sem a férfiban, hanem úgy egyáltalán a TENNI AKARÁST.
Ez sajnos egyre kevesebb férfiban van meg.
Nekem nem ettől lesz férfias egy férfi. Kisugárzás. Onnantól mindegy, mit csinál.
Aki konkrétan nem tud villanykörtét cserélni, tehát csavaró mozdulatot végezni a csuklójával, az szellemi vagy testi fogyatékos. Mintha azt mondaná, nem tud új tekercs wc papírt tenni a régi helyére.
7
De a tenni akarás szerinted miért merül ki a fizikai munkában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!