Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre kevesebben szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebben szeretik az igazán férfias férfiakat?

Figyelt kérdés

Szellemi munkát végző nőként mindigis a tipikus férfias férfiakra buktam, azokra akiknek nem derogál a kétkezi munka, simán befekszik az autó alá és kicserél egy fékbetétet rajta ami nem igényel hű de nagy szaktudást. Ellenben vannak azok a férfiak akik szintén szellemi munkát végeznek és ténylegesen egy villanykörtét nem tudnak betekerni, találkoztam már ilyen pasival, aki elmondta, hogy bármilyen biztosítást képes lenne bárkinek eladni és megkötni, de a villanykörte csere problémát okozna neki. Én ezekre nem tudok igazi férfiként tekinteni.

Ellenben a környezetemben is azt veszem észre a kolléganőimen, hogy mindegyiknek egy ehhez hasonló kaliberű "életképtelen" férje van, és persze panaszkodnak is, hogy nem tudnak megcsinálni semmit szakember nélkül.

nov. 14. 11:45
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
51%

Én nem a barkácsolási képességekben mérem egy férfi férfiasságát.

Számomra a főnököm pl, aki gond nélkül lezavar egy idegen nyelvű meetinget egy olyan témában, amihez hozzá sem szagolok, sokkal férfiasabb és imponálóbb volt mindig is, mint egy autószerelő. Nekem a szellemi kapacitás, a magabiztosság és karizma többet jelent, mint az, hogy ismeri-e az imbuszkulcs használatát.

nov. 14. 11:55
 2/58 anonim ***** válasza:
69%
Ez így igaz, én szakmából lettem mérnök, mindent magam javítok a mai napig, aztó, fűtés, villany, bármi. Nem sok nő van aki ezt értékeli.
nov. 14. 11:56
 3/58 anonim ***** válasza:
70%

Én konkrétan bármit megcsinálok, mert jó a műszaki érzékem. Nem hiába lettem mérnök.

Viszont alig van sikerem az ismerkedésben, mert nem vagyok elég nyomulós, határozott a nőkkel.

Igazából a nőket nem érdekli mihez értesz, mihez nem. Ha éppen tudsz hatni az érzéseire, akkor nyertél. Ha nem, akkor lehetsz akár a Szikla is.

nov. 14. 11:57
 4/58 anonim ***** válasza:
93%

Nekem pl fontosabb, hogy egy férfi főzni tudjon, mint az, hogy szereljen...

Főzni ugyanis minden második/harmadik nap kell, szerelni viszont elég ritkán, hacsak az ember nem valami szoci romhalmazban él, de még akkor sem egy mindennapos teendő. Tehát sokkal értelmesebb dolog, ha a házimunkát tudjuk megosztani, és cserébe évente 1-2 alkalommal szerelőt hívunk, mint fordítva.

Számomra a műszaki érzék olyan, mint a göndör haj. Jó ha van, de biztos, hogy senkit sem utasítok vissza, ha nincs.

nov. 14. 12:03
 5/58 anonim ***** válasza:
76%

Sztem egyre kevesebb férfias férfi van (a szó általad lévő jelenteseben)

De párt mindenki szeretne.

Ez jut.

Én abban nőttem fel hogy apukám mindent megcsinált. A férjem nem. (De ettől függetlenül ő mindig is maszkulin típus volt, izmos magas, évekig karatézott, olyan izagi férfi. De semmi érzéke nem volt a házi dolgokhoz) Ész nélkül (vagyis pénz nélkül) nekiálltunk építkezni. Menet közben rájöttünk hogy a munkadijon lehet a legtöbbet megfogni. Így ott tartunk hogy a férjem hőszigetel, vakol, falaz stb... konyítása sem volt hozza. Mostmeg?! Építi az otthonunk..

Le lehet pontozni de így meginkább felnézek rá és meginkább férfi a szememben.

nov. 14. 12:05
 6/58 anonim ***** válasza:
51%

Bárcsak igaz lenne a kérdés.

Akinek egy szerelőre van szüksége, az miért nem köztük keresgél? Bármelyik műhelyben szívesen fogadják a nőket.

nov. 14. 12:05
 7/58 A kérdező kommentje:

#5 épp erről beszélek énis, nem feltétlen a papírt meg a szaktudást keresem én sem a férfiban, hanem úgy egyáltalán a TENNI AKARÁST.

Ez sajnos egyre kevesebb férfiban van meg.

nov. 14. 12:10
 8/58 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ettől lesz férfias egy férfi. Kisugárzás. Onnantól mindegy, mit csinál.

Aki konkrétan nem tud villanykörtét cserélni, tehát csavaró mozdulatot végezni a csuklójával, az szellemi vagy testi fogyatékos. Mintha azt mondaná, nem tud új tekercs wc papírt tenni a régi helyére.

nov. 14. 12:13
 9/58 anonim ***** válasza:
100%

7

De a tenni akarás szerinted miért merül ki a fizikai munkában?

nov. 14. 12:14
 10/58 anonim ***** válasza:
82%
Én szeretném őket, csakhogy nekik is elvárásuk, hogy a főzést, minden házimunkát meg a gyerek(ek)et kompletten te mint nő intézd. Annyi a különbség a kolléganőid férjükhöz képest - akik a nagy magyar átlagból kiindulva szintén elvárják ezt -, hogy ezeknek van is mire "mutogatniuk".
nov. 14. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!