Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre kevesebben szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebben szeretik az igazán férfias férfiakat?

Figyelt kérdés

Szellemi munkát végző nőként mindigis a tipikus férfias férfiakra buktam, azokra akiknek nem derogál a kétkezi munka, simán befekszik az autó alá és kicserél egy fékbetétet rajta ami nem igényel hű de nagy szaktudást. Ellenben vannak azok a férfiak akik szintén szellemi munkát végeznek és ténylegesen egy villanykörtét nem tudnak betekerni, találkoztam már ilyen pasival, aki elmondta, hogy bármilyen biztosítást képes lenne bárkinek eladni és megkötni, de a villanykörte csere problémát okozna neki. Én ezekre nem tudok igazi férfiként tekinteni.

Ellenben a környezetemben is azt veszem észre a kolléganőimen, hogy mindegyiknek egy ehhez hasonló kaliberű "életképtelen" férje van, és persze panaszkodnak is, hogy nem tudnak megcsinálni semmit szakember nélkül.

nov. 14. 11:45
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%
35, én a magam részéről ezzel alapvetően egyetértek, közben viszont figyelembe veszek mindenféle szempontot és élethelyzetet, ami más nőknél releváns lehet... Alacsonyabb kereset, olyan ingatlan, autó, akármi, ami nem egy rom azért, de gyakrabban van vele munka, megválni tőle nem opció, rövid ideig nélkülözni sem stb. És itt a gyakrabban még mindig nem ez a napi 0,5-1,5 óra persze, de egy mediánbérből nem mindegy, hogy hányszor kell azt a pártízezret kiadni...
nov. 14. 13:19
 42/58 anonim ***** válasza:
49%

36

Igen, ez egy kisarkított példa. Gratulálok, hogy rájöttél.

41

Rendben, de ugyanennyi erővel ha a takarításért vagy a főzésért minden alkalommal fizetni kéne valakinek, az nagyságrendekkel nagyobb tétel lenne, mint az autószerelés...

Mindenesetre én örülök, hogy nem ilyen kapcsolatban élek.

nov. 14. 13:23
 43/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm, rendben van a szexuális életem, és a képzelgéseiddel ellenben, semmi hasonlót nem pakolok ki sehova, hogy miket csinált meg otthon a férjem.

És őszintén, ámulnál ha látnád, hogy honnan indultunk és hova jutottunk az ő munkájával, de senkinek sem kell bizonyítanom semmit.

Nem dicsekszem vele másoknak, de ha már mondjuk 8 éve egy közegben dolgozol ugyanazokkal a kollégáiddal, elég sok téma felmerül, és így elég sok mindent tudunk egymásról.

A kérdést nem provokációnak szántam, de úgy tűnik ha egy nő tesz fel egy ilyen kérdést, az már teljes provokációt és a "férfiak" megsértését jelenti.

Bezzeg a rengeteg hasonló kérdés férfi oldalról, hogy szerintetek milyen az igazi nő, meg mi a női ideálotok (segg,cici,punciforma stb) azzal semmi baj nincs... :)

nov. 14. 13:24
 44/58 anonim ***** válasza:
73%
37, erről meg most eszembe jutott még egy kicsit ez a nem szoci romhalmaz dolog is... Van a tágabb család birtokában most egy újonnan épült, februárban átadott lakás (még csak nem is ház). Már annál sem áll ez, hogy ott csak ritkán van "férfi munka". Hát akkor az átlag ingatlannál, ami nem egy új lakás?
nov. 14. 13:26
 45/58 anonim ***** válasza:
71%

De ez olyan mintha nem lenne pasid, van egy tökéletes férjed elmondásod alapján....

Akkor meg mit zavar? :)

nov. 14. 13:26
 46/58 anonim ***** válasza:
73%
#42 Akkor már csak neked kéne rájönni, hogy semmi értelme ezen rugóznod. De az már nem megy.
nov. 14. 13:27
 47/58 anonim ***** válasza:
62%

te nem kérdést tettél fel, hanem kijelentetted, hogy manapság a nők egyre kevésbé szeretik a férfias férfiakat.

mindezt arra alapozva, hogy a férjed valószínűleg most is éppen a wc tartály mögött kotor valamit, csavarhúzóval.

ez nem kérdés, hanem provokálás.

körülbelül megfelel ez annak, mintha egy fickó kiírná, hogy "manapság már nem szeretik a férfiak a nőies nőket???", és utána elkezdene mesélni a feleségéről.

ez egy erőtlen önigazolási kísérlet, s mint láthatod, nem vevők erre az emberek.

nov. 14. 13:28
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felújítás, szakmunka és egyéb nyalánkságok. Én hozzátennék még egy tényezőt ami kis hazánkban eléggé a realitás már vagy 10-15 éve. Szóval a legtöbb valóban jó szakember elment nyugatra, többszörös bérért. A csok és építőipar pörgetése a legtöbb szakit berántotta, még a kóklereknek is folyamat van munkájuk, heteket kell rájuk is várni. Ha te megrendelsz egy szolgáltatást és nem vagy elég körültekintő, vagy azonnal kell, akkor lehet hogy nagyon de nagyon megszívod vele, hiába "szaki" csinálja. Várhatsz heteket, aztán nem jönnek, hazudozik, nem veszi fel a telefont. Ha mondjuk csőtörés van, hívhatsz dupla vagy tripla áron olyan szakembert aki nonstop dolgozik, de cserébe drágább. De ugye egyből meg kell szüntetni a problémát, vannak olyan hibák. Közben ha egy férfi ért ehhez, akkor elzárja a vizet, felméri a helyzetet, elugrik a barkácsboltba a megfelelő anyagért, majd kicseréli megfelelő tömítéssel a törött részt. Maximum 1-2 óra, és lehet hogy a nonstop szervizelő, átlagtól 2-3X drágább szaki hívása helyett így megspóroltatok egy negyed magyar átlagbérnek megfelelő összeget.

Vagy ha már felújítás és a gányoló szakik. Arra sincs garancia hogy valamire kifizetsz egy - sokszor irreálisan magas - összeget, és az olyan is lesz. Lehet valami teljesen rossz, ocsmány, összecsapott sz*rt fognak otthagyni akár félkészen, vagy épp már másnap elromlik, a garancia meg csak elméletben van, sok sikert a sóhivatalnál behajtani rajtuk. Ha nem jön ki megjavítani amit elgányolt akkor nem jön ki, tényleg sokszor ez csak a jóindulaton fog múlni.

Szóval összességében a jelenkori árak, a megbízhatatlanság, és a munka esetleges minősége miatt igazából pont hogy részben felértékelődne az ilyen fajta szaktudás is. Nem mondom mindenkinek ilyen férfivel kellene lennie, az fizikai képtelenség lenne a mai világban, meg ugye ott van az is kinek mi jön be. Ezt az egészet csak azért írtam le, mert sokan itt leegyszerűsítik, hogy amit otthon a férfi hoz rendbe az csak gányolt és rossz lehet, amit meg a szakember súlyos pénzekért, az minden esetben tartós és jó, sőt még garantáltan szép is.

Aki újított fel mostanában lakást, és csak egyetlen egyszer futott bele a nem megfelelő szakiba, az szerintem átérzi miről is beszélek.

nov. 14. 13:28
 49/58 anonim ***** válasza:
24%

Ez egy fórum, ahol az emberek beszélgetnek. Attól, hogy engem nem érint valami, még dühíthet, nem?

Vagy téged csak és kizárólag az érdekel, aminek közvetlen hatása van az életedre? Elég beszűkült gondolkodásmód.

nov. 14. 13:29
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

ha újonnan épült, és már most heti szinten kell valamit megoldani, akkor valószínűleg össze lett az egész kontárkodva.

a világon semmit nem kell 10 évig csinálni egy lakásban, ha azt egyszer normálisan megoldották.

nov. 14. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!