Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták mondani, hogy egy férfit frusztrálja az, ha egy nő több pénzt keres, akkor én nem vagyok férfi, ha engem nem zavarna, sőt még örülnék is neki?
Figyelt kérdés
Rosszul vagyok bekötve? Ha több pénzt hozna haza a párom az annyival jobb is lenne, hogy jobban megélünk belőle. Ez miért kelljen, hogy frusztráljon? Kajak nem értem ezt. 😀okt. 31. 06:46
11/12 anonim válasza:
#5 jogos a felvetés, nem írtam oda hogy rendes bejelentett munkával keresett pénz. A qvalkodás nem az, normális nő nem csinál ilyet.
12/12 anonim válasza:
11 akkor a nők 50 száléka nem normális,mégis a férfiakat támadjátok,megkērdezi,mibe tudna fejlődni a nőkhöz,erre keresztre feszítitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!