Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi tanácsra lenne szükségem meg Lelkizésre valaki hajlandó órákig beszélgetni velem és véleményt mondani? Elsosorban lányoktól, de fiúk véleményére is kíváncsi vagyok. 19L
Figyelt kérdés
Jo lenne hivasozni mert leírni más elmondani szeretném hangosan, plusz nagyon szenvedek és szarul érzem magam, de nincsenek igazi barátaim még senki akivel erről beszélni tudnék. Köszönöm ha valaki segít.aug. 29. 17:33
1/7 A kérdező kommentje:
Meg olyan aki nem ítél el mert tudom hogy hibáztam csak ne ítéljen el.
aug. 29. 17:36
2/7 anonim válasza:
Ha szerető voltál, vagy megcsaltad a párod én biztos, hogy nem társalgok veled. A legjobban a megcsalást gyűlölöm (bántalmazás, erőszak, gyilkosság után).
3/7 anonim válasza:
Órákig azért nem szeretnék lelkizni senkivel, de ha leírod privátban, hogy pontosan miről van szó, szívesen segítek, ha tudok. Hívásozni nem fogok ismeretlenekkel innen, de ha gondolod küldd el hangfelvétel formájában XD
30/F
4/7 A kérdező kommentje:
Nwm nem nem egyáltalán nem. Azt soha nem tenném. Másról van szó.
aug. 29. 17:56
5/7 anonim válasza:
Akkor vevő vagyok a beszélgetésre. De úgy mint írta #3-as.
7/7 anonim válasza:
19 éves lánnyal minden kangörcsös jómadár szeretne itt társalogni, de rohadtul nem érdekli őket mi bajod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!