Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták mondani, hogy egy férfit frusztrálja az, ha egy nő több pénzt keres, akkor én nem vagyok férfi, ha engem nem zavarna, sőt még örülnék is neki?
Figyelt kérdés
Rosszul vagyok bekötve? Ha több pénzt hozna haza a párom az annyival jobb is lenne, hogy jobban megélünk belőle. Ez miért kelljen, hogy frusztráljon? Kajak nem értem ezt. 😀okt. 31. 06:46
1/12 anonim válasza:
És ha többet keres de nem közös a kassza akkor mi van?
Amúgy meg férfiatlan.
2/12 anonim válasza:
Miért ne lennél? Legalább nem vagy komplexusos görcs.
Páromat (F) se zavarja hogy én (N) keresek többet. Nem a középkorban vagyunk.
3/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy 100 ezerrel vagy 1 millával keres többet. Utóbbi esetben valószínűleg hatalmas a szellemi szakadék is, amely alapvető probléma lesz.
4/12 anonim válasza:
2 mindenre ez a válaszotok,mindenhol a nőket nyomatják,nemtetszik?ne a múltba élj haladni kell a korral,bekell öltözni madonnának mint puskás peti
5/12 anonim válasza:
3 az only fans modelleknél milyen szellemi magaslatok vannak?
8/12 anonim válasza:
6 mert buta vagy mint a tököm,8 osztály meg van?
9/12 anonim válasza:
Bőven megvan. :)
- milyen “válaszotok”? Mi a többes szám? Egyedül írtam a válaszom.
- milyen “mindenhol a nőket nyomatják”? Hol mindenhol? Kik? Mit nyomatnak?
- miért nekem írod hogy haladni kell a korral? Abszolút ebben hiszek, nyitott kapukat döngetsz.
- hogy jön ide Madonna meg Puskás Peti?
10/12 anonim válasza:
Az a baj a férfiakkal hogy bármit meg tesznek a nőkért,ha nőnek kell beöltözniük,azt is,társadalmi megfelelési kényszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!