Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok valami olyan dolgot mondani erre, ami rávezet a helyes döntésre?
A barátnőmmel rendszeresen történik valami rossz, nem tud ebből kiszakadni, támogattam már nagyon sokat de úgy érzem bele fáradtam, hogy mindig próbálom az ő életét rendbe tenni mikor az enyémmel is foglalkozni kell, és szeretem is, örülök hogy velem van már rég óta. Még is mivel fiatalok vagyunk nem biztos, hogy elszeretném kötelezni magam mellette, szeretnék valami újat is kipróbálni, más élethelyetbe tudni magam, más habitusú lánnyal megismerkedni. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a helyes döntés mert tényleg nagyon szeretem, illetve nagyon jó hozzám, csak nem szeretném, hogy ez a kettősség ami bennem van később a kapcsolat rovására menjen.
Azt is szem előtt tartom, hogy fiatal vagyok és lehet; arra vezethető vissza ez az "új kipróbálós" gondolkodás mód, ami ha benő a fejem lágya majd elmúlik.
Tényleg bizonytalan vagyok.
Élethelyzetekre, személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ami egy kicsit ki tisztíthatja ezt a ködöt bennem.
Szinte te magad megválaszoltad, csak a hormon alapú kötődés tart össze, semmi több.
Emellett az sose okés, ha a párkapcsolat egyike a másik fél agyturkászává válik.
Saját élete, tegye rendbe. Sok olyan alap dolog van, amiben önmagának kell tenni a jóért az embernek. Fejben nem fogod tudni megváltoztatni, azt önmagának kell. Emellett az önismeret se árt neki.
Lépj, mert kicsinálod magadat is. Az elhúzott szar csak szarabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!