Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leküzdeni ezt a dilemmát?
1. Nem érne folyamatosan hideg zuhany, hogy menyire értéktelen, és érdektelen vagyok másoknak.
“ Folyton gondolsz rá? ” Nem tudok nem gondolni rá.
“ Ismerkedsz?”
Egy ideje már nem, nincs értelme, semmi jelét nem láttam soha, hogy bárkit is érdekelnék. De gondolat akkor is kínoz, hogy nem kellek.
Gondolom ha a másikat érdeklem, akkor ő is keres, meg ő is tesz fel kérdéseket, meg ilyenek….
Voltam pszohologusnál, nem segített.
Én igy tudom elengedni hogy szétnézek: ez is hogy néz ki jézus, meg az is, az meg házason más nők talpnyalója de szánalmas, vagy amaz mekkora barom jézus, jé ez a fogkefét se ismeri, vagy amaz kis diákfiú még, emez őszülő tata, az egy kontrollmániás kapuzárásos f.s, ez meg casanovának hiszi magát de gáz, amaz meg p.nák utan futkos mindegy ki csak legyen jo a pr.sti is, meg stb, bakker en normalis pasikat komolyan max a googlen látok csak.
Különben el se hinném hogy léteznek..
Komoly csak nyitva kell tartanom a szemem. Felsorakoztatom a kollegákat betegek cukrosak, őszek, vagy elhízottak vagy feleség mellett kajánkodnak, vagy pl a 27 éves még artikuláltan se tud beszélni egyik pösze másik raccsol, összevissza nő a szakálla foltokban, vagy valamelyik meg minden nővel kacsintgat sunyiskodik huncutkodik, azok meg vissza, vagy aki azt hiszi csak ő dolgozik ö a munkahőse meg avsztahanov meg a becsulet mások meg akkor ertelemszeruen szerinte semmit nem csinálnak csak kávéznak, es totál aszex is, aztan akik randin mutatkoznak be netről csapo1 az egyik pasival csapo 2 a másikkal mindegyik videom végén az lenne hogy lezsibbadt fejjel bámulok a kamerába hogy ez? Hát ez...?
Sajnos sokan azt hiszik, ha elmennek pszichológushoz, akkor majd varázslatos módon megoldódnak a problémáik.
Ez nem így működik. A "meló" nagy része a tiéd, ő csak irányít.
Az mit jelent, hogy "voltál" pszichológusnál?
Csak mert egy terápia nem három alkalmas, hanem több éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!