Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni ezt a komplexust?
22 éves vagyok, és már egy ideje szingli. Annyit kell rólam tudni, hogy kb. 20 éves koromig nagy kanállal faltam az életet, nem volt magammal semmiféle komplexusom, bulizgattam, nagyon erős sminkeket csinàltam, ami utólag visszanézve nagyon gáz volt . 😂
Kb 1,5 éve megfordult bennem minden, zárkózott lettem minden téren, már nem járok kb sehova sem, nem igazán akarok ismerkedni, találkozni meg pláne nem. Akikkel találkozgattam ghostingoltak, nem értettem az okát. Elkezdtem magamban keresni a hibat, és arra jutottam, hogy oldalról nagy az orrom. És biztos ez az amiért ha élőben meglátnak akkor nem válok vonzóvá. Vagyis én ezt teljesen így gondolom. Állandóan arra gondolok ha valaki meglát akkor azt gondolja magában, hogy hú de csúnya az orra. Pénzem nincs megműttetni, még egy pár évig tuti spórolnom kell rá.
De borzalmasan zavar. Képeken mindig a legelőnyösebben mutatom az arcom, szemből annyira nem vészes, meg kontúrozom is.
Most jelenleg ismerkedem egy fiúval, aki csak képen látott idáig, és oda van értem hogy szép vagyok stb, és hogy látni szeretne minél hamarabb.
Hát én meg megvagyok őrülve, ha meglátja az orromat tuti elszalad, és ez is egy alkalmi randi lesz, amiből már elegem van.
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit kellene kezdjek ezzel a borzasztó gondolattal?
Köszönöm a válaszokat.
#6-os köszi a poénos választ, kár hogy nekem ez lelkileg megterhelő, és gátakat szab az ismerkedésben, de ha neked ez ennyire poén akkor egészségedre.
"Elkezdtem magamban keresni a hibat, és arra jutottam, hogy oldalról nagy az orrom"
Mondok még párat h ne ez legyen a legnagyobb bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!