Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggők: Ti hogyan bírkóztok meg ezzel, és akinek sikerült esetleg leküzdeni, hogy csinálnátok?
Jelenleg párkapcsolatban élek, de nagyon függök a páromtól, sokszor nem merem önmagamat adni, és sokszor próbálok neki megfelelni. Az élet többi területén is jellemző rám a megfelelési kényszer, de a párkapcsolatban különösen. Sokszor félek önmagamat adni, kimondani és kimutatni, amit gondolok vagy érzek. Akik ezzel a problémával küszködnek: ti milyen módszerrekel birkóztok meg ezzel? És akinek sikerült ezt leküzdeni: mit csináltatok, vagy hogyan értétek el?
Mindenféle tippet, könyvet, vagy bármilyen segítséget nagyon köszönöm! :)
Dr jordan b peterdonnak vannak videoi a neten, azokat erdemes megnezni, eleg sok jot elmond arrol h hogyan legyel epkezlab ember. Egy par konyve magyarul is kijott, pld 12 szabaly az elethez.
Nagyon nehez kiszakadni a kapcsolatfuggosegbol, barátokat / hoppikat kene szerezz es inkabb arra koncentralj mint a parodra. Egy psichologus is sokat segithet, mivel ilyenkor onertekelesi gondok is akadnak jocskan.
Persze ezt csak azért írtam le, mert nálam elég nagy dolog történt, ennek hatására kezdtem el a tudatos gondolkodást. :)
Ez akár kapcsolatban is sikerülhet, csak akkor gyengébb az ember, nekem is rengeteg erőre volt szükségem hozzá.
A véleményem most is ugyanaz: szeresd magad és kezdj tudatosan gondolkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!