Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a bizarr viselkedést, ha nagyon tetszik valaki?
Évek óta most tetszett meg valaki először. Nem bírtam nem nézni, mosolyogni, majd elkapni a tekintetem, mert zavarba jöttem, hogy észrevett és meg fog szólítani.. nem tudtam leállítani magam, próbált kezdeményezni szegény párszor, én meg elfordultam/elmentem onnan többször..Aztán nagyon szégyelltem magam, látszott, hogy a férfi bosszús 3-4 ilyen után, és hazament.
Azt hittem kinőttem ezt, de teljesen visszajött. A nem szimpatikus férfiakkal normális vagyok, ilyenkor ők azt hiszik tetszenek nekem, de nem. Aki meg tetszik azzal idiótán viselkedek.. teljesen elszoktam attól, hogy ennyire szimpatikus legyen valaki. Ti mit csináltok, hogy normálisak tudjatok maradni, ha nagyon tetszik valaki?
Nem tudtam nem otthagyni, lefagytam, elvörösödtem, elfordultam és hátat fordítottam, annyira be voltam ijedve, pedig 5 cmre volt tőlem és direkt felém jött.
Volt, mikor mellém állt(mintha nem hozzám jönne), akkor is ugyanez, lefagytam végtelennek tűnő másodpercekre, levegőt venni sem mert, minden hülyeség megfordult a fejemben, hogy miért ne beszéljek vele(nem vagyok elég jó). Valami túlélőmódba kapcsoltam, mintha nem is én lettem volna. Tiniként éreztem ilyet, aztán volt egy normális 5 évem, ahol ez teljesen eltűnt, majd évek óta nem tetszett senki és visszajött.. elvesztettem a kontrollt meg a racionalitást, nagyon furcsa volt.
Más pasi egybol leveszi ha vki zavarban van nem oldott feszkos meg stb.
Es simán kezelik feloldják az ilyen nőket is
Mert férfiak ertenek a nőkhöz.
A fenti meg csak hisztizni tud🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!