Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen belso noi tulajdonsagok viselkedes az amimiatt nem jonnelnossze 1 novel akkor sem ha tetszik?
Akaratos, hisztis, buta nő esélytelen.
De amúgy tudnám még sorolni, de aligha az a lényeg, hogy összegyűjtsem engem mi taszít…
38/F
Nekem egyik baratom egyszer azt mondta a szomszedcsajra, hogy neki nem kéne mert kutyája van.
A pasik szerintem nem bonyolitják tul.
Habár ilyen miatt en is offoltam már pasit társkeren. Mikor irta hogy a kutyával kel fekszik melo után hancúroznak viszi futtatni sétálni. Nekem se kéne ez az élet..
- flegmázós, beszólogatós, "mindent jobban tudok"-alkat
- daddy issues-problémái vannak, apakomplexusos (kavartam már ilyen csajjal, hát nem volt jó élmény, az ilyennek addig kell egy pasi, amíg nem talál egy még dominánsabb apucifigurát)
- nincs túl az exén, érzelmileg kötődik hozzá
- antivaxxer vagy laposföldhívő, vagy mi hazánk szavazó
- Buta (semmivel nem lehet vele beszélgetni, csak a műkörömről, meg a szoliról)
- Lusta (mindent nekem kell megoldanom, takarítást, főzést, mosást, furikázzam ide-oda stb.)
- Hisztis (kövér vagyok? kérdések, miközben 55-60 kiló, ha valami nem tetszik neki, akkor nem megbeszéli a dolgokat, hanem kihisztizi azokat stb.)
- Arrogáns (lenézően viselkedik, és nemcsak velem, de másokkal is, idősekkel, gyerekekkel, állatokkal stb.)
- Flegma (úgy válaszol, illetve úgy tud csak válaszolni, hogy az embernek az életkedve elmegy tőle stb.)
- Anyagias (de az az igazán túlzóan anyagias típus, tehát minden héten költ 100 ezer forintokat valami hülyeségre, persze nem az ő pénzéből, plusz elvárja, hogy minden héten ajándékot kapjon tőlem stb.)
Ezek az abszolút kizáró okok, és ezen nem segít sajnos az sem, ha jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!