Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem segitenek semmit azok miert mindják azt hogy az exüket szinte eltartották meg ezek?
Nem egy pasitol hallom hogy azzal jönnek mennyi mindent megtettek ezért vagy azért a nőért meg mennyi mindenben segítettek akárkinek.
Amibol természetesen en semmit nem látok, csak hogy rajtam ingyenélősködnek.
Miért én vagyok akkor önmaguk által segitőkesznek jellemzett pasiknak az, akit lehúznak?
Valami nem tiszta az egészben.
Nagyon fordítva ülsz a lovon kérdező. Azt hiszed hogy ezek a pasik dicsekednek, de igazából panaszkodnak. Örülnek hogy megszabadultak a lehuzos nőktől erre te elvarnad hogy akkor téged is penzeljenek hiszen egyszer valakinek már megtették.
Ez olyan mintha te elpanaszolnad az új párodnak hogy az exed erőltette az anal szexet, de neked az mennyire fájt és milyen trauma volt, erre az új párod meg azt gondolná hogy "na ha neki megtetted, akkor kutya kötelességed nekem is engedni".
Nem, nem olyan. Miért kellene bárkinek is villanykörtét cserelnie nálad vagy beszállni a lakberedbe? Ezek olyan dolgok amiket akkor is fizetned kell ha nincs pasid.
Az egyetlen valós dolog amit joggal szóvá tehetsz az a kaja és egy minimális rezsi.
Szóval ez miért kellene téged anyagilag támogatnia bárkinek is? Mert anno volt egy lehuzos exe és akkor neked is jár a pénz?
Akkor definiáljátok, mi az hogy valakire rengeteget költött vki meg segített?
Mert az hogy belead a rezsibe lakbérbe kajába az sima törlesztés lenne csak. De még az sincs, de nálam ingyenélnek.
Nyilván nem azt emlegetik fel hogy anno az exuknel beszalltak a kajába meg a rezsibe. Hanem olyan dolgokat amiket nem jogosan vártak el a nők, nem a pasinak kellett volna fizetnie, de valamiért voltak akkora balekok hogy megtették.
Most ez a fodrásztól a kocsiig bármi lehet, a fantaziadra van bízva.
Nos nyilván ezt a hibát nem akarják újra elkovetni, teljesen jogosan.
Azt nehezményezed hogy a te műkörmöd nem fizetik? Mert az nem jogos és nem elvarhato.
Vagy csak rezsi és kaja pénzt szeretnél azért cserébe hogy ott vannak nálad?
Nos, az egy idő után nyilván jogos, de néma gyereknek ugye..
Ülj le és mond meg a pasidnak hogy néha bevásárolhatna a hetvegi ebédhez mert neked anyagilag megterhelo őt is rendszeresen etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!