Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem segitenek semmit azok miert mindják azt hogy az exüket szinte eltartották meg ezek?
Nem egy pasitol hallom hogy azzal jönnek mennyi mindent megtettek ezért vagy azért a nőért meg mennyi mindenben segítettek akárkinek.
Amibol természetesen en semmit nem látok, csak hogy rajtam ingyenélősködnek.
Miért én vagyok akkor önmaguk által segitőkesznek jellemzett pasiknak az, akit lehúznak?
Valami nem tiszta az egészben.
Olyan alapon teszik meg pl hogy hát mert nem az ő lakása hogy akár kicseréljen egy villanykörtét is vagy fizetne lakbérbe merthát neki van lakása/mamahotele.
Meg hogy nézne ki hogy nalam furdik aztán tegyen le pénzt?
Meg pl ha bajom van pl kirugtaj vagy bármi annyit kapok hogy drukkol hogy találjak másikat.
Igy
Én semmit nem lázok tőlük de arra verik magukat hogy az exnek vagy ismerosnek ők mennyi rengeteget segitettek.
Ez nekem sehogy nem all ossze azzal, hogy a prjuknak (nekem)meg nem, hanem csak lehúzás kihasználás megy.
Hogy lehet ez?
Ha úgy húz le, hogy megfürdik nálad, akkor időnként menj át hozzá zuhanyozni és utána edd ki a hűtőt.
Legyél kemény!
Nyilván semmi kedvem csereüzletet csinálni a furdesbol hogy azert furodjek nála, mert ő nálam fürdik.
Azért egyek nala mert ő nálam eszik.
Ilyenekért át se mennék soha.
Mi lenne már ez is? Sehol nem segitség meg amiket itt nagymellénnyel állítanak magukrol hogy mennyi mindent megtettek az exért.
Bakker nem látom(én mint a párja!) mi az a mennyi minden?
De a párom! Tobb éves monogám kapcsolatokrol beszélek, fel se hoznék magamhoz olyat akivel kapcsolatba se vagyok!
Meg az ekézésem helyett valaszr vàrok arra hogy jön az össze hogy rengeteget segitenek exeken bàrkin csak en nem látok abbol semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!