Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm ennyit tanul, ahelyett, hogy velem lenne? (Orvosis…)
Figyelt kérdés
Távkapcsolat, hétvégente találkozunk, de 2 hete kitalálta, hogy neki tanulni is kéne kicsit HÉTVÉGÉN. Tudom, hogy nehéz szak, de ott az egész hete, mi meg sokszor csak péntek déltől tudunk találkozni, és kicsit tiszteletlennek tartom, hogy odautazok hozzá aztán közli, hogy vasárnap délután 2 órát tanulásra kéne szánnia. Halálra unom magam, minek vagyok ott?!?! Probalom megnyugtatni hogy hetvegen pihenni kellene es akkor hatekonyabban tanulna maskor. Mi lesz vizsgaidőszakban? Mert oké, én nem orvosis voltam de nekem is volt olyan, hogy 2 napig egyhuzamban reggel 8-tol 11-ig tanultam vizsgaidoszakban, de ő azzal jön hogy hát ő hetekig ezt csinálja vizsgakkor…nem tudom, hogy lehetne hetekig alvàs és pihenés nélkül tanulni….es tenyleg mondtam, hogy tamogato leszek, de az vicc kategoria, hogy ennyit kene tanulni, vagy nagyon rosszul tanul vagy nagyon lassan.okt. 15. 00:20
31/32 anonim válasza:
Igen.
A tiszteletlenség meg az, hogy te 2 óráért is képes vagy őt lenézni, meg kibeszélni a háta mögött.
32/32 anonim válasza:
"kicsit tiszteletlennek tartom, hogy odautazok hozzá aztán közli, hogy vasárnap délután 2 órát tanulásra kéne szánnia."
Rád leginkább egy másodpercet sem kéne szánnia... :D Hogy lehetsz ekkora tapló, te phasz? De most komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!