Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm ennyit tanul, ahelyett, hogy velem lenne? (Orvosis…)

Figyelt kérdés
Távkapcsolat, hétvégente találkozunk, de 2 hete kitalálta, hogy neki tanulni is kéne kicsit HÉTVÉGÉN. Tudom, hogy nehéz szak, de ott az egész hete, mi meg sokszor csak péntek déltől tudunk találkozni, és kicsit tiszteletlennek tartom, hogy odautazok hozzá aztán közli, hogy vasárnap délután 2 órát tanulásra kéne szánnia. Halálra unom magam, minek vagyok ott?!?! Probalom megnyugtatni hogy hetvegen pihenni kellene es akkor hatekonyabban tanulna maskor. Mi lesz vizsgaidőszakban? Mert oké, én nem orvosis voltam de nekem is volt olyan, hogy 2 napig egyhuzamban reggel 8-tol 11-ig tanultam vizsgaidoszakban, de ő azzal jön hogy hát ő hetekig ezt csinálja vizsgakkor…nem tudom, hogy lehetne hetekig alvàs és pihenés nélkül tanulni….es tenyleg mondtam, hogy tamogato leszek, de az vicc kategoria, hogy ennyit kene tanulni, vagy nagyon rosszul tanul vagy nagyon lassan.

okt. 15. 00:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem való hozzád
okt. 15. 07:10
 12/32 anonim ***** válasza:
20%

Az orvosin valóban rengeteget kell tanulni lattam a tankonyveit az egyik srácnak hát én el is ájultam hogy nekem nem menne.

Aztán..

Rengeteg tanulás és tobbműszakos állás kiégés..nagy karrier..

okt. 15. 07:30
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd békén tanulni! Azért tanul hétvégén is, hogy vizsgaidőszak előtt "csak" át kelljen olvasnia, és ne akkor legyen új a tananyag. Jól csinálja, nem a vizsga előtti estén kell nekiállni a féléves tananyag megtanulásának. Így több esélye van, hogy még is maradjon amit tanult. Nem úgy lesz vele, hogy 1 vizsgán elmondta és volt nincs tudás másik napra.
okt. 15. 07:56
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
Ne menj át hozzá. A távkapcsolat amúgy se kapcsolat.
okt. 15. 08:11
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

Volt egy ilyen pasim. Nem véletlenül csak volt. Semmi nem számított, csak az, hogy minden percem róla szóljon. Mindegy volt, hogy vizsgám lesz, később, hogy dolgoznom kell menni, hogy más dolgom van, egyetlen dolgot látott az egészből: hogy nem vele foglalkozom. És ez már elég volt a sértődéshez, érzelmi zsaroláshoz (nem szeretsz, nem vagyok neked elég fontos, ha szeretnél, akkor hagynád és velem lennél inkább...). Ha kaptam egy jó lehetőséget akár az egyetemen, akár munkában, ami plusz időráfordítással járt, már ment a hiszti, hogy de akkor VELE mi lesz. Fiatal voltam még, úgyhogy ment ez egy darabig, de szerencsére egy idő után rájöttem, hogy ez az ember egy önző, nagy gyerek és sosem fog támogatni semmiben, egész életemben csak visszahúzni fog, hogy neki kényelmes legyen. Szakítottam vele.

Valószínűleg a kérdező sorsa is ez lesz, az ilyen pasiknak nem való egy olyan nő, aki maga is szeretne elérni valamit az életben, nem csak a párjától függeni és őt körbeugrálni.

okt. 15. 08:13
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Szóval, kb. 2 és fél napból 2 órát nem veled foglalkozik, ezt ráadásul tanulásra fordítja, nem elmegy mással találkozni, és sérelmezed? Nem értem a problémát. És miért degradálod? Sose jártam orvosira, de köztudott, hogy az egyik legnehezebb szak, ha nem a legnehezebb.
okt. 15. 08:26
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Normális. Amíg tanul főzzél ebédet. Legalább a benzinköltségen kívül is beszálsz az anyagiakba, hamár adod az "idődet".
okt. 15. 08:32
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális. Aki nem akar időt fordítani a kapcsolatra, az ne akarjon kapcsolat. Dobd ki a pitsába, ennél százszor jobbak vannak!
okt. 15. 10:38
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
18: ha két és fél napból 2 órán át más dolga van, akkor már nem akar rá időt fordítani? Aludni esetleg azért szabad, vagy az is a másiktól elvett időnek számít?
okt. 15. 11:38
 20/32 anonim ***** válasza:
96%
Ferfikent hisztis vagy. Valoszinuleg azert talalta ki, mert annyi a tananyag, hogy tobbet kell tanulnia. Es 2 ora nem sok ido, nem tudsz filmet nezni, sorozatozni, olvasni, sportolni? En boldog lennek a helyedben, hogy nem kell folyton a masikon lognom, van terem :D
okt. 15. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!