Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm ennyit tanul, ahelyett, hogy velem lenne? (Orvosis…)
Az orvosin valóban rengeteget kell tanulni lattam a tankonyveit az egyik srácnak hát én el is ájultam hogy nekem nem menne.
Aztán..
Rengeteg tanulás és tobbműszakos állás kiégés..nagy karrier..
Volt egy ilyen pasim. Nem véletlenül csak volt. Semmi nem számított, csak az, hogy minden percem róla szóljon. Mindegy volt, hogy vizsgám lesz, később, hogy dolgoznom kell menni, hogy más dolgom van, egyetlen dolgot látott az egészből: hogy nem vele foglalkozom. És ez már elég volt a sértődéshez, érzelmi zsaroláshoz (nem szeretsz, nem vagyok neked elég fontos, ha szeretnél, akkor hagynád és velem lennél inkább...). Ha kaptam egy jó lehetőséget akár az egyetemen, akár munkában, ami plusz időráfordítással járt, már ment a hiszti, hogy de akkor VELE mi lesz. Fiatal voltam még, úgyhogy ment ez egy darabig, de szerencsére egy idő után rájöttem, hogy ez az ember egy önző, nagy gyerek és sosem fog támogatni semmiben, egész életemben csak visszahúzni fog, hogy neki kényelmes legyen. Szakítottam vele.
Valószínűleg a kérdező sorsa is ez lesz, az ilyen pasiknak nem való egy olyan nő, aki maga is szeretne elérni valamit az életben, nem csak a párjától függeni és őt körbeugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!