Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm ennyit tanul, ahelyett, hogy velem lenne? (Orvosis…)
"Halálra unom magam, minek vagyok ott?!?!"
Beszéld meg vele, hogy akkor később mész, vagy előbb eljössz. Ennyi.
Én nem orvosira jártam, de sokszor tanultam hétvégén. Nekünk hétköznap 8-tól 4-ig voltak óráink az egyetemen. Mikor olvasson el az ember 4-500 oldalt pl. egy zh-ra évközben, ha nem hétgévén? Arról nem is beszélve, hogy sokan úgy tanulnak, hogy mindig, naponta pár órát ismételnek, mert így ragad meg hosszútávon. Orvosin meg a tudást nem vizsgáig kéne gyorsan beblattolni és aztán vizsgáról kijövet 5 perc után elfejelteni....
Amúgy vasárnap két óra tanulás az nem sok idő. Ennyi idő alatt te is simán el tudod foglalni magad. Sportolsz, filmezel, ne adj Isten olvasol...
De szerintem a kérdés leírása alapján ezzel a hozzáállással nem való neked semmilyen értelmiségi partner.
Milyen érdekes, hogy számos kommentelő (feltehetően az összes nő), a pasit hibáztatja.
De had kérdezzek valamit:
Én tavaly készültem, mert folytatni akartam a megszakadt tanulmányaimat.
Tanulnom kellett volna, és az akkori barátnőm tudta a tananyagot.
Erre mikor eljött hozzám, inkább a testi dolgok volt nagyrészt téma, holott én annak örültem volna, ha ketten tanulunk, segített volna nekem. Nekem kellett rávenni, hogy legalább egy fél órát tanuljunk, de van, amikor annyi sem történt.
Itt tehát fordított a helyzet: a csaj nem hagyott tanulni, mert neki a szexen járt az esze.
Kedves női kommentelők, itt is a férfi (én) a hibás?
"Kedves női kommentelők, itt is a férfi (én) a hibás?"
Nem, "kedves férfi kommentelő", az akkori nőd is egy egoista, akivel nem lehet kommunikálni ezek szerint.
#24 te most komolyan azt hiszed, hogy azért hibáztatják a kérdezőt, mert férfi? Komolyan a te agyi szinted idáig terjed?? Hogy ki a nő, ki a férfi és az alapján besorolni a tetteit?
És ne mond azt, hogy mert a nők ezt csinálják, most egyedül TE csináltad ezt, senki más, szóval benned van ez, hogy az alapján ramgsorolsz ki a nő és kina férfi.
Te szerencsétlen, a te esetedben a barátnőd volt egy önző állat, nyugi, nem az ő pártját fogjuk...
Na, ebből is látszik, hogy manapság mindenkinek lehet diplomája, nem függ össze az agyi kapacitással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!