Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministáknak miért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministáknak miért jó mindenkiben tudatosítani, hogy a nőknek mennyire nincs szükségük a férfiakra?

Figyelt kérdés

...és nyomják tele a netet evvel a szöveggel, elhiszem, hogy nincs semmi más dolguk, így erre van idejük.

A környezetemben, meg az egész világban baromira nem azt látom, hogy a nőknek nincs szükségük a férfiakra.

Azt viszont igen, hogy a megsavanyodott vénkisasszonyoknak mindenki más boldogsága büdös....

okt. 14. 00:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Én nem látom, hogy ezt a gondolatot csak úgy kiírogatnák, sokkal inkább ellenvéleményként látom leírva viták kapcsán.

Te hol találkozol vele tömegesen?

okt. 14. 07:53
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

11.

Gyakorin tényleg sokszor ezt válaszolják, de ez szerintem ugyanaz a 2-3 nő, nem "tömegek", és ezen nők általában pont olyanok, mint az oldalon lévő férfiak.

okt. 14. 08:28
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12 a kérdező szerint "nyomják tele a netet evvel a szöveggel".

Ezek szerint ő tömegesen tapasztalja és nem csak az oldalon, hiszen az egész netet tele nyomják ezzel a feministák. Ezért érdekelne, hol tapasztalja ezt ilyen mennyiségben.

Ha csak a Gyk-ra gondol, akkor nem a netet, legfeljebb az oldalt írják tele.

okt. 14. 08:54
 14/29 anonim ***** válasza:
51%
Én örülök hogy mindent el tudok intézni férfi nélkül, büszke is vagyok rá. Szerintem sok más nő is így érzi, ezért hangoztatják.
okt. 14. 09:18
 15/29 anonim ***** válasza:
36%

14.

Ennek nem alapnak kellene lennie? Fordított nemekkel is, természetesen?

okt. 14. 09:19
 16/29 anonim ***** válasza:
46%

De miért kéne egy nőnek férfi?

Természetesen a világnak pl infrastruktúra fenntartás, fejlesztéshez stb.. szüksége van férfiakra is, de az egyén életében mint nőnek nem feltétlen.

36f

okt. 14. 09:27
 17/29 anonim ***** válasza:
39%

15: Dehogy kell alapnak lennie. Senki nem azért reklámozza, hanem mert ez olyan mint egy felfedezés, egy új találmány hogy lehet így is, és egyáltalán nem boldogtalanabb.

(14)

okt. 14. 09:39
 18/29 anonim ***** válasza:
70%
15# De annak kellene lennie, csak azért örülünk neki, mert még ma is élnek olyan emberek, akiknek a fiatalkorukban ez nem volt alap. Illetve nyilván ők is képesek lettek volna rá, csak a lehetőségük nem volt meg. Szóval nem arra vagyunk büszkék, hogy fizikailag képesek vagyunk elintézni valamit, hanem hogy megtehetjük, választhatunk, dönthetünk egyedül és társai és inkább ebben is az van, hogy az őseinkre vagyunk büszkék, akik elintézték ezeket. Remélem világos. Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy hazajövök és megveregetem a vállamat, hogy milyen ügyes, erős, büszke nő vagyok, hogy megvehettem a fizetésemből a napi adag latteavokádómat, de az tény, hogy ezek a dolgok egyértelműsítik, hogy konkrétan _szükség_ nincsen egy férfira, de attól még igény lehet rá.
okt. 14. 09:40
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

18.

Ennek kb. akkor olyan értelme van, mint mikor a 3-4 éves gyerek veri magát, hogy egyedül eltudott menni wc-re. Dicséretet neki.

okt. 14. 09:41
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

Szükséged akkor van a másikra, ha valamiben hiányt szenvedsz, de pont a szükség jelenti azt, hogy BÁRKI jó, mert csak a szolgáltatás hiányzik.

Pont erről is szó van, mint probléma a társkereséssel, hogy nincs szükségünk férfiakra, AKARNI akarjuk őket... de nincs miért.

Ha szükség van rád, az rossz. Az azt jelenti, hogy pótolható vagy. Ha akarnak, az jó. Mert akkor konkrétan téged, a személyedet akarja valaki.

okt. 14. 10:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!