Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministáknak miért jó mindenkiben tudatosítani, hogy a nőknek mennyire nincs szükségük a férfiakra?
...és nyomják tele a netet evvel a szöveggel, elhiszem, hogy nincs semmi más dolguk, így erre van idejük.
A környezetemben, meg az egész világban baromira nem azt látom, hogy a nőknek nincs szükségük a férfiakra.
Azt viszont igen, hogy a megsavanyodott vénkisasszonyoknak mindenki más boldogsága büdös....
20.
"Ha akarnak, az jó. Mert akkor konkrétan téged, a személyedet akarja valaki."
Annie Wilkes lelkesen bólogat!
"Én örülök hogy mindent el tudok intézni férfi nélkül, büszke is vagyok rá"
Én nem vagyok rá büszke. Alap dolog, hogy felnőtt ember egyedül is életképes.
"szuksegem van “ferfi energiara”"
A gyerek nem tud energiát termelni, kívülről kell megkapnia.
A felnövés során aztán idővel ő maga is termel nemi energiát, először csak a biológiai nemének megfelelőt.
Később az ellenkező neműt is.
Te még csak női energiát termelsz.
1. Nem minden feminista viselkedik így.
2. Én feministaként, ha releváns a kérdéshez, akkor leírom, hogy NEKEM nincs szükségem a férfiakra, mert el tudom magamat tartani és nem akarok gyereket. De tudom, hogy van olyan nő, akinek meg szüksége van, mert nem akar dolgozni, vagy nem tud, vagy akar gyereket. Hülye az, aki minden esetre ráhúzza ugyanazt a sémát.
3. Az meg, akármennyire nem tetszik egyes férfiaknak, igaz, hogy van nő, akinek nincs szüksége férfira. Az nem azt jelenti, hogy egy férfi nem tehet hozzá az életéhez vagy a boldogságához, de a plusz jó az nem egyenlő a szükséggel. A szükség az, ami hozzájárul az étkezéshez, fedélhez a fej fölött. A többi ráadás.
24
Mi?
Nem termekek ferfi energiat, mert no vagyok.
Nem igazan ertetted, mit szerettem volna irni.
Legalábbis ha itthonról indulunk ki, igen, egy Molnár Anikó féle rbancnak
tényleg nincs szüksége anyagi támogatásra egy férfitől az 5 milkás keresetével..
Aztán vannak az intelligens, igazi nők, akik a párjuk/férjük mellett építik az életüket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!