Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok / nők számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők számotokra mennyire fontos, hogy mi a pasitok foglalkozása?

Figyelt kérdés

Most nem kifejezetten a fizetés nagyságára gondolok, hanem a társadalmi presztizsére annak, amit a társatok csinál, beleértve esetleg a beosztását is. Számít, hogy igazgató vagy csak beosztott, hogy repülőgép-pilóta vagy csak taxisofőr? Mondjuk ugyanakkora fizetés (legyen 2 millió forint fölötti, hogy ne ezen lovagoljunk) esetén.

Vannak foglalkozások, amelyeket kifejezetten vonzónak tartotok?

okt. 12. 09:36
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
54%

Ez már a sokadik kérdés ami arra utal, hogy a nők mind szerencsétlenségek, nincs semmijük, és mind valami pasi által akar kivakarózni abból a pöcegödörből, amiben születése óta van, hiszen csak egy nő.

Egy nőnek ugye nincs munkája, egy nő nem lehet pilóta, egy nőnek nem lehet magas a fizetése, egy nőnek nem lehet jó autója. Egy nő csak remélheti, hogy valami nyolcosztályos majd fölszedi őt a hahu-s bmw-jével, és néha elviszi plázázni, ahol majd hozzávág valami 10 ezer ft-os ócska kínai farmert a lovagja.

Nem tudom te melyik barlangban élsz, de javaslom nézz körül például a debreceni vagy a pesti bázison, hány női pilóta és légiirányító van. Jómagam 21 éve repülök, biztosíthatlak, hogy sokan vagyunk.

A foglalkozás tudod kinek fontos ismerkedésnél? Aki nincstelen.

okt. 30. 16:48
 42/46 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít milyen munkát végez .

Volt diplomás ,hegesztő ,kőműves ,it-s ,és nehézgépkezelő-út építő párom.

Mindegyik egy aranyos kedves,figyelmes ,jó ember volt.

És ezek számítanak a legjobban.

A pénz is fontos ,de úgy gondolom hogy ha együtt élünk ,akkor a kettőnk fizetése van .

Az ,hogy ez hogy oszlik el ,már nem érdekel .

okt. 30. 22:45
 43/46 A kérdező kommentje:

41. Ez a kérdés nem arról szól, amit kiolvasni vélsz belőle. Szerintem teljesen normális, ha egy nőnek rendes karrierje van, nincs különbség férfiak és nők között e tekintetben.

Szerintem az a nézeted azonban, hogy “A foglalkozás tudod kinek fontos ismerkedésnél? Aki nincstelen.” – nem általánosítható. Én “magasabb” körökben mozgok (menedzserek, egyetemi tanárok, orvosok stb.) és pont, hogy a magasan képzett, vezetői karrierrel rendelkező stb. nőknek nagyon fontos, hogy kivel állnak össze. Nyilván ezt sem lehet általánosítani, de ez a tapasztalatom.

okt. 31. 09:50
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
Legyen fejes, keressen sokat, limóval meg szolgákkal. Nehogy má nekem kelljen vezetni (nem tudok és nem is akarok) meg a retket kaparni. Azt csinálják a csóró, ronda szolgák.
nov. 10. 01:25
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
De ettől függetlenül félre fogok kefélni a kertésszel amíg nincs otthon. Utolsó voltam.
nov. 10. 01:28
 46/46 anonim ***** válasza:

Nem számít, nem is nagyon szoktam másoknak elmondani, mit dolgozik a férjem. Csak az a fontos, hogy szeresse, amit csinál, mert olyan emberrel nem tudnék együtt lenni, aki utálja a munkáját.

Egy-két foglalkozás van, ami nálam kizáró ok, de csak a veszélyessége miatt.

nov. 18. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!