Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél mennyire fontos a másik foglalkozása?
Én áruszállító sofőrként dolgozom. Vannak emberek akik lenéznek emiatt úgy érzem. De én nagyon szeretem ezt csinálni.
24F
Az teljesen érthető lenne részemről ha azt szereted csinálni. Az én párom is fizikai munkát végez (autószerelő) de ő is szereti csinálni, szeret segíteni az embereknek. Attól függetlenül lehet ugyanolyan intelligens az illető. :)
22N
A külső után az egyik elsődleges kérdés. Ne higgy senkinek aki azt mondja nem fontos.
Valakinek nem lesz gondja vele, valaki le fog nézni miatta és akár azonnal dob bunkó módon. Nem tudsz ezzel mit csinálni, ilyenkor csak gondolj arra hogy szerencséd volt hogy elkerültél egy hülyét.
Van akinek számít van akinek kevésbé.
Én egyszerű nyelven mindenki számára érthetően szoftverüzemeltető voltam, IT , programozó (ezt nem részletezem mert nem lényeg)
8 évig csináltam, jól is kerestem de nagyon untam.
Masszőr lettem , eleinte jóval kevesebbet kerestem persze. Most masszőrködöm és néha másodállásként vállalok apróbb számítógépes marhaságokat.
Igen kevesebbet keresek, de jól érzem magam.
És számomra ez a lényeg.
És ha az nem tetszik egy nőnek, hogy ezt dolgozom, és mondjuk nem 500-at keresek hanem 350 vagy rossz hónapokban csak 300-at akkor nem tetszik mehet tovább.
Engem zavarna! Szeretnék gyereket
De nem szegénysegbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!