Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30+ os szingli nők mi fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ os szingli nők mi fontos nektek a társkeresésnél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 04:02
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez mindenkinek más. Én a hagyományos, társadalmi normáknak megfelelő férfiakat szeretem. Vágy, törekvés és szorgalom arra hogy meglegyenek a kényelmes élethez szükséges legfontosabb anyagi javak, mint lakhatás, autó (egyikből sem kell drága, hazsnált 10 éves is megteszi kocsiból, egy hitellel terhelt kis lakás. Normális munkahely, ami többnyire szakmai, nem pedig alkalmi munkák vagy sodrósás amiben minden bizonytalan hogy hol mikor milyen állást kap az ember. pl. egy pék egy 30 nm lakással a külvárosban, amire huszonévesen szüleinél lakva gyűjtött önerőt és még fizeti a lakás hitelét és fogja is vagy 15 évig, van egy 8 éves suzukija, nincs tartozása, adóssága, van 900.000 ft megtakarítása, az már jó, ez az alap és ugyanennyit általában egy normális szorgalmas dolgozó nő is beletud adni a kapcsolatba, tehát szó nincs kihasználásról. Viszont a személysiég nagyon fontos, nekem alap, hogy legyen türelmes ha probléma adódik, ne legyen idegbeteg, csapkodós, sürgetős, hanem higgadt legyen. Ami még fontos a pénztudatosság, célok kitűzése és megvalósítására törekvés. A spórolás fontos, de érződik egy féfin ha azért nem költ a nőre és ragaszkodik mindenben a feles költésre, mert negatív véleménye, hozzáállása van a nőkről és görcsösen ragaszkodik a pénzéhez, szinte félti azt, a nőket potenciális golddigereknek tekinti, akik ki akarják használni őt, közben nem veszi észre hogy sokszor ő használja ki emiatt a nőt, mert ő mindenképpeb pluszba és nem minuszba akar lenni. Ilyen hozzáállású férfi kizárt számomra. Emelett fontos az illem, a jó benyomás, de azt nem szeretem, ha mindenáron megakar másoknak felelni, mert akkor a családot is erre kényszeríti és úgy érzi a neje, gyerekei viselkedése őt reprezentálja és ezért nem tűri el ha a másik alkalomadtán nem úgy viselkedik ahogy szeretné, vagy nem úgy néz ki, vagy a gyerekek nem úgy viselkednek stb. Az irányítós, erőszakos alakok is kizárva akik kerek perec kijelentenek dolgokat. Szeretem ha van egyenlőség, pl. főzésben, gyereknevelésben, de vannak dolgok, amikben a nők jobbak, vannak amiben a férfiak. Nem szeretem ha az egyenlőség jegyében fel kell cipelnem egy 30 kilós dobozt például, miközben az esetleg izmosabb férjem mellettem sétálgat üres kezekkel.Ami még fontos, hogy támogassa a karrierem, akár az övé rovására is. pl. ha költözni kell és ő találna hasonló állást ott is, csak mondjuk picivel kevesebb pénzért, de én meg jóval többet keresnék, és ebbe nem megy bele.
2020. nov. 19. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
tehát tulajdonképpen uyganazok az elvárásaim most is mint huszonévesen, nem változtak semmiben.
2020. nov. 19. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem van párom, de ha épp nem lenne, akkor a következők lennének az elvárásaim: legyen kedves, jófej, megbízható, ne legyen nagyravágyó, ne legyen nagyon buta, ne akarjon gyereket, ne erőltesse rám a rokonait, legyen vmi akármilyen munkahelye, hogy ne én tartsam el, legyen hűséges, vezessen autót. Az se baj, ha nincs kocsija, tudok venni. De én nem vezetek, ezért fontos lenne, hogy szeressen vezetni. Legyen hűséges, szeressen sokat szexelni. Röviden ennyi. 37/n
2020. nov. 19. 07:31
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Megbizhatóság, tisztelet, hűség... azonos értékrend, a főbb dolgokban egyformán gondolkodjunk. Nem várok el lakást, autót, de legyen fix munkahelye. Van párom, pont olyan es megfelel a kevés elvárásaimnak :-)
2020. nov. 19. 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen meg benne a másik fél iránti tisztelet. Ebbe az is beletartozik, hogy ha neki nem jó valami velem kapcsolatban, akkor tiszteljen meg azzal, hogy őszintén elmondja, nem pedig sunyul, majd lelép. Vagy, ha mással kívánna szexelni, akkor az én egészségem érdekében is gumit húz és szól nekem róla, nem pedig a hátam mögött tart szeretőt.

Egyébként ne vegye túl komolyan magát, legyen vicces, jókedélyű, ne legyen gyereke, ne akarja, hogy a családjával találkozzak, ne akarjon állandóan együtt lenni, kb. ilyenek.

2020. nov. 19. 08:21
 6/8 anonim válasza:
64%
És egy depressziós 40 éves dagadt, torzszülött emberrel mi a lóf*** lesz? Az pusztuljon el?! Az isten f***át ezekbe a kurv* elvárásokba.
2020. nov. 24. 04:58
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os, nekem tetszettek régebben a dagi pasik. Akiknél próbálkoztam, mind bunkó volt. Nem tudom van-e összefüggés.
2020. nov. 24. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Leszbikusként nem feltétlenül én lettem megszólítva, de ami nekem fontos: passzoljon az értékrendünk, legyen intelligens, művelt, lehetőleg érdekes, és legyen jó a humora. Meg legyen élete rajtam kívül is, amit szeret élni, de legyen hajlandó megosztani velem.
2020. dec. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!