Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ti hol szoktatok pasizni, hol lehet titeket megtalálni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 18:20
1/7 anonim válasza:
Hol nem... :D
Szerintem nincs kijelölt "szinglicsaj ismerkedő hely" :D
30/F
2/7 anonim válasza:
Az utcan
Mindenhol vannak szingli lanyok
15/l
3/7 anonim válasza:
Szingli lányoknál nem érdemes próbálkozni, mert amelyik lány normális, az foglalt.
4/7 anonim válasza:
Könyvtár, sportpálya, fagyizó, strand, kávézó, koncert, piac, busz/vonat stb..
Arra a válaszra, hogy a normális szingli lányok már mind párkapcsolatban vannak, csak annyit válaszolnék, hogy ez nem feltétlen igaz. Lehet épp most szakítottak vagy ehhez hasonló. Illetve nem mindegy,hogy milyen korosztályról beszélünk :)
Én legalábbis úgy állok hozzá, a pasi kereséshez, hogy a legtöbb normális már párban van, de akit nem rendeltek, még szabad .. :)
25N
5/7 anonim válasza:
A szobámban,a gép előtt :D
Amúgy pl én nem igazán szoktam sehová kijárni,elvagyok magamnak,eddig még sosem hiányzott pasi.
6/7 anonim válasza:
3-as: mekkora egy tapló vagy... te talán tökéletes vagy? ugyaan xd üdv, egy szingli lány.
7/7 anonim válasza:
A 6-os válaszoló ékes példája annak, amit 3-asként írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!