Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtalálni egy komolyabb kapcsolatot 25 év fölött?
A környezetemben mindenki szinte már házas vagy eljegyezve. Én meg aranyos pasikat találok, de a vonzalom soha nem ébred fel bennem. A szórakozóhelyeken tinik vannak szinte, és amúgy is folyton nekem kell kezdeményezni a pasi helyett.
Akármilyen csinos vagyok egy partin, nem kezdeményeznek. Lányok, ti erről mit gondoltok?? Hogyan lehet komoly kapcsolatra alkalmas pasit találni?
kezdeményezz egy partin. Mert ha egy nő 25 feletti és nem nagyon ronda, mi férfiak úgy állunk hozzá, hogy biztos már foglalt, vagy nem is akar kapcsolatot.
Férfiból sokkal több az egyedülálló minden korosztályban.
adom amit az első mond, amúgy 25 évesen vagy afölött nincs semmi gond, pasik lehet nem mernek kezdeményezni, mert csini vagy meg minden, de mindig vannak szabad pasik néz szét járj nyitott szemmel.
21/F
Továbbá ott az internet: felregisztrálsz, válaszolsz a levelekre (elutasítást is, tömegével) aztán különösebb hosszú levelezgetés nélkül randizol 5 emberrel egy héten hétfőtől- péntekig, mert úgyis csak személyesen lehet rendesen megismerni a másikat. Ha erre nincs időd, akkor párkapcsolatra hogyan lenne? Előtte megkérdezed, hogy pl. szokott-e szandált+zoknit hordani, és ha nem, már mehet is a randi! :)
Aztán a köv. héten megint 5 emberrel hétfőtől- péntekig.
1 normálisat csak találsz a 10-ből, és voilá : 2 HÉTEN BELÜL VAN BARÁTOD. nőknek egyszerű.
Elvegyelek?
Ha vékony és nem dohányzol, akkor elveszlek ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!