Hogyan kell megtalálni a lóval azt a bizonyos kapcsolatot?
eddig mindig ment. valahogy ráéreztem erre az egészre :) de ma nem nagyon jött össze... állandóan szorakozott velem és olyan érzés volt mintha le se sza*ná hogy rajta vagyok... meg amikor elkezdtem tanügetni, rögtön felkapta a fejét és össze vissza kezdett menni... :(
köszi a válaszokat előre is 14/L
A ló és közted munkakapcsolat van, akárcsak a kollégák vagy osztálytársak között. Még a legjobb kapcsolatban is előfordul, hogy néha nem találjátok a közös hangot, valamelyikőtöknek rossz napja van.
Azonban az is lehet hogy most jött rá, hogy kibújhat a munka alól, próbálkozik megúszni. Soha ne hagyd rá, az oktatód majd segít hogyan lovagold amikor így viselkedik.
Neki is lehet rossz napja...:)
Amúgy meg időbe telik, mire kialakul az a kapcsolat, talán évekbe is.
köszönöm első négy válaszolónak :)
utolsó: tudok lovagolni, egyszerűen nem találtam meg. előtted levőknek igaza van nem lehet mindig mindenkinek jó napja. azon kívül nem kellene ilyen lekezelőnek és kioktatónak lenned !
utolsó: sajnos nem saját ló, hanem a lovardáé ,mert oda járok lovagolni. sajna nincs saját lovam :(
nem kapom egymás után kétszer ugyanazt a lovat, de rajta már ültem jópárszor és most fordult ez elő először.
Hát, akkor érthető a dolog! :) Még nagyon sok idő, mire összeszoktok. Egyébként velem is hasonló volt a helyzet. Nekem sincs saját lovam, és bár a lovardában azért én nagyjából ugyanazon a lovon ültem, mégis az elején nagyon nehéz volt. Az első nap, amikor szabadon mehettünk a pályán, nagyon nehezen boldogultam vele. Az istennek sem akart arra menni, amerre én, és alig tudtam elindítani ügetésbe! :) Aztán teltek a hónapok és szépen összeszoktunk, a lovacska is megszeretett és azóta már nem kell vele "birkózni".
Úgyhogy ne aggódj, csak kitartás kell hozzá és előbb-utóbb meglesz a kapcsolat. Ami szerintem még segít, az az, hogy lovaglás előtt és után te szerszámozod, ápolod meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!