Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtalálni egy komolyabb kapcsolatot 25 év fölött?
A környezetemben mindenki szinte már házas vagy eljegyezve. Én meg aranyos pasikat találok, de a vonzalom soha nem ébred fel bennem. A szórakozóhelyeken tinik vannak szinte, és amúgy is folyton nekem kell kezdeményezni a pasi helyett.
Akármilyen csinos vagyok egy partin, nem kezdeményeznek. Lányok, ti erről mit gondoltok?? Hogyan lehet komoly kapcsolatra alkalmas pasit találni?
Én nagy unszolásra egy Hipermarketben kezdtem el ismerkedni, ott kértem segítséget egy nekem szimpatikus pasitól és vele sikerült összejönnöm, és eddig minden nagyon szép :)
Szórakozóhelyről én is leszoktam 23 éves koromig jártam, de most már a java csak 15-20 éves.
26/L
Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok mint te, csak fordított nálam a szituáció, mert én vagyok a pasi...
Én sem tudom, hol találhatok normális társat majd magam mellé... Mikor szakítottunk barátnőmmel, azt hittem nem lesz olyan nehéz a társtalálás, de csalódnom kellett...
Most úgy gondolom, hogy majd belebotlok valamilyen úton-módon a jövendőbelimbe valamikor, valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!