Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok / nők számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők számotokra mennyire fontos, hogy mi a pasitok foglalkozása?

Figyelt kérdés

Most nem kifejezetten a fizetés nagyságára gondolok, hanem a társadalmi presztizsére annak, amit a társatok csinál, beleértve esetleg a beosztását is. Számít, hogy igazgató vagy csak beosztott, hogy repülőgép-pilóta vagy csak taxisofőr? Mondjuk ugyanakkora fizetés (legyen 2 millió forint fölötti, hogy ne ezen lovagoljunk) esetén.

Vannak foglalkozások, amelyeket kifejezetten vonzónak tartotok?

okt. 12. 09:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
33%
Ez a presztízs a pasiknak fontos egymás közt.
okt. 12. 14:47
 22/46 anonim ***** válasza:
25%
Amig nalam tobbet keres addig nincs baj, de egy ferfi legyen ferfi...
okt. 12. 16:20
 23/46 A kérdező kommentje:
22. És ha mondjuk nálad kevesebbet keres, de társadalmilag hasznos a foglalkozása (szociális munkás, tanító bácsi stb.) vagy magas presztizsű alulfizetett kutató (egyetemi adjunktus éhbérért)?
okt. 12. 17:26
 24/46 anonim ***** válasza:
18%

23.

Azok nyomi gagyik. Az igazi férfi bodzaszedésből, védelmi pénzek beszedéséből szerzi meg a határon átcsempészett BMW-t, és csak a lúzerek fizetnek adót.

okt. 12. 17:38
 25/46 anonim ***** válasza:
74%
Huhh, nem akartam senkit sem megsérteni. Volt IT-s pasim és igen nagy volt a csalódás, hogy szinte csak is kizárólag ahhoz értett. Értem, hogy még most is a kőkorszakban élnénk, én meg most gyűjtögetnék, a férjem meg mammutra vadászna, de nekem nem gyere be az, hogy valaki informatikával foglalkozik. Persze ez nem zárja ki a barkácsmester meglétét, de az informatikusok nagy része sajnos olyan, ami nekem nem tetszik és nekem imponáló az, hogy kreatív, feltalálja magát, aztán, ha leáll a fűtés Szenteste, akkor sem fagy meg a család, hanem meg tudja oldani az ilyen jellegű problémákat. Nekem ez számít. Az, hogy IT cégek fejlesztik a technikai cuccokat, azzal nem vagyok előrébb, ha szenteste leáll a bojler vagy a fűtés. Na de hát kinek mi. Nekem ez. Meg hagyom nektek az IT zseniket.😅😅
okt. 12. 17:48
 26/46 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudnek olyannal egyutt lenni aki kevesebbet keres meg akkor se ha eleteket ment
okt. 12. 17:50
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért azt vedd figyelembe, hogy itt a válaszok egy részét nem nők, hanem incel csávókák írták :D
okt. 12. 18:00
 28/46 anonim válasza:
0%
26# tűzoltók, mentősök 24/48 beosztásban nettó 600-800 bért kapnak.
okt. 12. 18:34
 29/46 anonim válasza:
0%
Nettó 600-800 ezer forint/hó, ez kimaradt. Ezen felül van aki esetleg ráér, még maszekolhat is vállalkozóként. Klímázik, burkol, informatikus stb.
okt. 12. 18:36
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

Volt egy "nagymester" exem. Ő tényleg mindenhez értett, egyáltalán nem érdekelte a presztízs vagy bárki véleménye. Eljárt melós ruhába, koszosan járt haza, hol ez fajt, hol az fájt. Amúgy jól keresett, engem nem zavart, hogy fizikai munkás. Az viszont igen, hogy szinte minden téren érzékelni lehetett nála, hogy műveletlen. Tudott kulturáltan viselkedni, de amikor kicsit komolyabb témákról esett szó, akkor látszott rajta, hogy hát igen..csak egy melós.

Én szeretem, ha egy férfi ad magára.

Anyukám mindig azt mondta: "Magasabbról mindig lehet alacsonyabbra szállni."

Egy értelmiségi elmehet takarítani, de egy takarító nem fogja őt helyettesíteni. xD

Egy férfi adjon magára, legyen tanult.

Én a melósokat meghagyom a szintén iskolázatlan nőknek. Szereljék csak otthon a bojlert. Aki kicsit többre vitte az életbe, az majd vesz szépen egy újat.

okt. 12. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!