Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők számotokra mennyire fontos, hogy mi a pasitok foglalkozása?
Most nem kifejezetten a fizetés nagyságára gondolok, hanem a társadalmi presztizsére annak, amit a társatok csinál, beleértve esetleg a beosztását is. Számít, hogy igazgató vagy csak beosztott, hogy repülőgép-pilóta vagy csak taxisofőr? Mondjuk ugyanakkora fizetés (legyen 2 millió forint fölötti, hogy ne ezen lovagoljunk) esetén.
Vannak foglalkozások, amelyeket kifejezetten vonzónak tartotok?
23.
Azok nyomi gagyik. Az igazi férfi bodzaszedésből, védelmi pénzek beszedéséből szerzi meg a határon átcsempészett BMW-t, és csak a lúzerek fizetnek adót.
Volt egy "nagymester" exem. Ő tényleg mindenhez értett, egyáltalán nem érdekelte a presztízs vagy bárki véleménye. Eljárt melós ruhába, koszosan járt haza, hol ez fajt, hol az fájt. Amúgy jól keresett, engem nem zavart, hogy fizikai munkás. Az viszont igen, hogy szinte minden téren érzékelni lehetett nála, hogy műveletlen. Tudott kulturáltan viselkedni, de amikor kicsit komolyabb témákról esett szó, akkor látszott rajta, hogy hát igen..csak egy melós.
Én szeretem, ha egy férfi ad magára.
Anyukám mindig azt mondta: "Magasabbról mindig lehet alacsonyabbra szállni."
Egy értelmiségi elmehet takarítani, de egy takarító nem fogja őt helyettesíteni. xD
Egy férfi adjon magára, legyen tanult.
Én a melósokat meghagyom a szintén iskolázatlan nőknek. Szereljék csak otthon a bojlert. Aki kicsit többre vitte az életbe, az majd vesz szépen egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!