Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 közötti értelmiségi gyerekmentes konzervatív, igényes nők, milyen férfira vágytok?
- hasonló világnézetű
- hasonló gondolkodású, érdeklődésű
- tisztességes
- normális kommunikációra képes
- engem partnernek tekintő (nem vagyok se az anyja, se a gyereke)
- függőségektől mentes
- velem korú (max +10 év)
- nem elvált
- gyerektelen
- ápolt
- számomra vonzó külsőleg (ezt nem részletezem, mert nincs egy ideálom)
Mielőtt megkapom, hogy mit akarok, öreg vagyok: 8 éve vagyok kapcsolatban egy ezeknek a kritériumoknak abszolút megfelelő férfival.
35/N
Neked kérdező óriási problémáid vannak agyban ,az egoizmusodról meg jobb nem is beszélni.
Szerintem te megmaradsz csírának.
#18 Hát nekem nem, pfúj! Ellenben olyan sem, aki így beszél a nőkről, mindenkit leáltalánosítva.
20: ja, akkor nem a 38 éves kereszténycel vagy? Pont ugyanaz a stílus...
mondjuk az értelmes 40es férfiak a korukbeli nőkkel ismerkednek... és még a nő a felszínes, amiért nem akar összejönni egx 10+ évvel idősebb fazonnal. Jó vicc.
Amúgy én 35 éves vagyok, idén, még 34 évesen jöttem össze a párommal. Nem 190 centis, nem chad, lapátálla sincs, de pici pocak meg kopaszodó fej az van. De nekem ő a tökéletes. 2 évvel idősebb nálam, egy életszakaszban vagyunk. Az általad leírt elvárások közül egyedül a konzervatív nem jellemző rám, de liberálisból sem vagyok szélsőséges. De nem jönnék össze 40es férfival, az már túl idős több okból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!