Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes szóba(hanyadik randi) hozni hogy én sohasem szeretnék gyereket?
Figyelt kérdés
Borzalmasan rettegek mégcsak a gondolattól is, legnagyobb rémálmom hogy a lány terhes. Ezért nyilván teljesen kizárom alkalmi dolgokat2023. jan. 4. 10:59
1/9 anonim válasza:
A legelején. Jó, nyilván nem az első mondatok között szerepeljen, de az első randin nem árt utalni rá, lehetőleg beleszőve egy érdekes vagy vicces történetbe, hogy ne legyen kínos. Ha szükséges, gyakorold!
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen az elején érdemes elmondanod, ha/amikor felmerülnek, hogy melyikőtöknek milyen tervei vannak hosszútávon.
3/9 anonim válasza:
Ezaz a tanács amit próbálnak az emberek javasolni, méghozzá jogosan.
Nem kell a hiszti 4-5-8 év múlva, hogy ha szeretnél engem, akkor szeretnél gyereket, vagy ugyanilyen az esküvő házasság is...ha szeretnél elvennél brühühü, nem szeretsz....
Ezt az elején tisztázni kell mielőtt füstbe megy 3-4-5-10 év is akár.
4/9 anonim válasza:
1. randin én még nem hoznám fel, ahhoz nekem ez túl komoly / intim téma, de a 2.-on már igen. Tovább nem várnék vele.
5/9 anonim válasza:
Amint felmerül annak kérdése, hogy mit vársz a jövőtől, milyen terveid vannak hosszú távon. Ezeket elég nehéz előadni úgy, hogy elkerüld a gyerek témát.
6/9 anonim válasza:
Már a legelején, mert ebben nincs kompromisszum. Gyerek vagy van vagy nincs.
7/9 anonim válasza:
Első randi. Az vicc, hogy első randin túl intim, de a másodikon már legjobb barik vagyunk, feljöhet a téma.
8/9 anonim válasza:
Hát ugy az első randi ELŐTT! Ne az eb idomet pocsékold!
9/9 anonim válasza:
Tipp: érdemes ezt a véleményedet gyakran megosztani másokkal, így a közös ismerőssel rendelkező lányok közül már csak az áll szóba veled, akit így is érdekelsz, így nem pazarlod az idődet felesleges körökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!