Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bajusz akkor fúj, na de ez?
Kicsit megkésve Linnek:
Nekem elég erős hónalj és szemérem szőrzetem volt. A hónalj szőrzetet szinte teljesen kiírtotta 6 kb 2-3 havonta megismételt kezelés. Néhány pihe nő ki, gyakorlatilag láthatatlan, ha nem borotválom akkor is. Az utolsó kezelés ezen a területen 4 éve volt. Itt egyáltalán nem fájt, bár a kezelő orvos azt mondta hogy ez szokott jobban fájni.
A puncimnál mindent kezeltettem, a nagyajkakat is. Hát ez nem volt egy leányálom. Itt is jelentősen csökkent a szőrzet, nagyon vékony és pihés szőrzet nő, de csak a bikini vonalon jóval belül, kint semmi. Ezt a részt évente egyszer kell kezeltetnem és akkor gyakorlatilag nincs szőr. Az ár: a két kezelés együtt, hónalj és punci 70000/alakalom. Csak punci 50000.
Kiegészítem Linnek az előző hozzászólásom:
Nem olcsó, de ha valakit érdekel, csak szakorvossal, nem kozmetikussal!, szabad kezeltetni és olyannal, aki nem kókler. Egyrészt az a legkevesebb, kicsalja a pénzed, eredmény semmi, a másik, hogy súlyos égési sérüléseket lehet okozni, megmaradó heggel.
Köszönöm szépen a válaszodat!Jó azért olyantól érdeklődni,akinek nem a reklámozás a célja:)
Az utolsó válaszolónak szól:
Szerintem mindenki úgy tegyen ahogy jól érzi magát,nem tudom neked ez mért fáj.
A másik meg,hogy szerintem a hónalj szőrtelenítés nem divat,hanem egyfajta igényesség.Sokkal kellemesebb nyáron szőrtelenül mint ha egy bozont melegít folyamatosan,ami még a szellőzést6 is gátolja.
Én speciel nem bírom ha szőrös vagyok intim tájékon sem,ez sem divatt miatt,egyszerűen jobb érzés.Ennyi:)
16:16-nak a meztelencsiga:
Nem tudom hol élsz, esetleg valami juhakolban, azért természetes számodra a sok szőr, de manapság nem jelenhet meg egy nő szőrös lábbal, hónaljkutyával és a bikiniből kilógó szőrcsimbókkal. Lin-nek igaza van: ez a divaton túlmutat, egészségesebb tisztább és kellemesebb. Egyébként valószínűleg a karomat is vagy kétszer megcsináltatom, az bőven elég, valamint a lábamat és akkor nem kell többé az epilátor.
Meztelencsiga vagyok.
Kifelejtettem: tetoválásom is van. Most tessék hörögni.
A csupasz punci sokkal hamarabb bebüdösödik. Mivel a bugyi teljesen rátapad.
Jó szöveg amúgy ez a "ez nem divat, hanem sokkal kellemesebb", de mégiscsak divat. Én is divatból borotválom a hónomalját férfi létemre. Viszont a fanszörzetemet rövidre vágom, de eszembe sincs borotválni.
Neked vvolt már nunid,hogy ennyire tudod?:DD
Nagyon jó,egy férfi oktat ki a női higiéniáról:D
Egy ferfi miert ne oktathatna ki a noi higieniarol.. nah ne essunk at a lo tulso oldalara. Aki az egeszsegugyben dolgozik azok tapaztalatat azert meg lehet fogadni. Gyogymasszorkent valoszinuleg tobb ferfit es not lattam ruha nelkul mint a legtobben. Tobbnyire elit helyeken dolgoztam, ahol az arak miatt nem hogy a csovesek de a kozeposztaly is ritkan jelent meg. Elmondhatom hogy az emberek testszorzeze abszolut divat es tarsadalmi szokasok fuggvenye. Sokan azt gondoljak hogy az azsiaiak vagy a skandinavok mind csupaszok. Hat koztuk talakhoztam a legtobb bozontos bugyival (nok is ferfiak is) de nagyon durva a fekete boruek eseteben a suru szinte kremes izzadtsag a suru szorzetbe beletapad...nem reszletezem...
Ugyanakkor a borostás láb es hát ugy le tudja szedni a kezunkrol a bőrt, hogy teljesen kisebesedik. Persze nem szolhatunk erte, de a medve hátu neningek sem aki fiatalon biztos igenyesen borotvalta magát mindenhol, 60evesen viszont 3centi hosszu, dús, szinte hajszerű a testét borító göndör szőr. Ilyenből is sok van, mint ahogy a hormonproblémás fiatal lányokból is, akik tizenévesen is foltokban bundát hordanak. A masszázsban persze azt szeretjük, ha a paciens ápolt, és vagy frissen borotvált vagy legalabb 2hete, de persze nagyon kellemes, ha valóban szőrtelenitették. A honaljat meg intim területet nem maszirozzuk általában, kivéve nyirok es meridian kezelések. Igy azokat tényleg csak a higienia végett érdemes trimmelt vagy rövidre nyírt állapotban tartani.
Én fiatal korom óta nem borotvalom a bajuszomat (párszor lehúztam, hogy egyenletesen nőjön) és többnyire mindig volt kis szakállam is hozzá. Megerősítem amit a lanyok mondanak, a körszakáll és a borosta volt ami mindig bejött a csajoknál. Bár manapság szakállasan is huszonévesnek néznek, míg nem volt arcszőrzetem addig sokszor 5-10 évvel gondoltak többnek.
De tényleg változik az ember arca. Én mindig hamarabb kezdtem el a borostát vagy a körszakállt, mint az divatba jött, főnököm, kollégáim mind utánam kezdtek el hasonló arcszőrzetet hordani. Így valószínűleg nem all rosszul ferfi szemmel sem. Lányok közül nekem nem jonnek be a plazacicák, csak a természetes, nem sovány barnák (a kivetelek erositik) minden parom szerette az arcszorzetemet, akkor is ha szúr. És én sem vártam el hogy borotválja magát, ha esztetikusan es higienikusan tudja kezelni.
A szőrzet szagáról: a feromonok és az egeszseges enhye izzadsagszag mukodteti a kemiat. Ha ez az illat nem tetszik a párodnak, akar mennyire is elfeded, a kapcsolatotok nem lesz tartós. Illetve ha ezt az illatot erzivoda vissza mukodik a kemia a legdurvabb veszekedesebol is happyend lesz. Persze az apolatlan bakteriumtenyeszet mindenkit elriaszt, de az mas kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!