Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bajusz minden esetben gáz? Lányok, mit gondoltok róla?
Úgy értem fiatalnak. 20 éves vagyok, sajnos a szám mellett még nem nőtt össze az arcszőröm, szóval az állkapcsomon a fülem mellől az arcom közepéig nő, plusz állon és a bajusz (ezeken a részeken viszont elég sűrű). Az arcomon mindig leborotválom, az államon szoktam meghagyni, persze nem kecskeszakállnak, hanem olyan 3-4 millire max, hogy azért látszódjon valami. Gondoltam emellé megnövesztenék egy kb. ugyanekkora bajuszt, csak nem tudom mennyire lenne ciki, hiszen a fiatalként meghagyott bajusz valahogy magában hordozza a lúzerség jelét (hiszen nekik szokott lenni az a "kockabajszuk", vagyis hogy 18 éves létükre még sohasem borotválkoztak)
Szóval a lényeg, hogy hogyan vélekednek a bajuszról a lányok.
Az én barátom direkt az én kedvemért növesztett bajuszt és szakállt. Arcszörzet nélkül olyan kisfiús volt a kinézete... néha úgy éreztem magam mint egy pedofil. :S
De most jó! Meg én alapból a szőrmókos metal-arcokat kedvelem (kinézetben), úgyhogy nekem ált. tetszik. (igaz nem mindenkinek, és nem minden fazon áll jól)
21/L
nekem nem jönnek be a szakállas v. bajszos pasik
l/19
Nekem általában tetszik a borosta, vagy a rövidebb szakáll és bajusz párosítás.:))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!