Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön a borosta vagy a szakáll, esetleg a bajusz?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 20:50
1/15 anonim válasza:
Mondjuk nekem nem nagyon,de van akinek kifejezetten jól áll....
2/15 anonim válasza:
A páromnak van szakálla és néha borostás. Szerintem arc típustól függ, kinek mi áll jól.
3/15 Kriszti83 válasza:
A borosta férfias-persze vannak kivételek.
4/15 anonim válasza:
Imádom a borostát.:)
Olyan férfias.a kicsi szakáll is lehet vonzó de a bajusz nem jön be.:)
18/L
5/15 anonim válasza:
Nem igazán. A borosta még elmegy így fiatal korban, de a szakáll, és a bajusz már nem jön be.
6/15 anonim válasza:
Nekem nem. Azt szeretem, ha a pasinak finom baba arca van. De emellett persze férfias legyen.
De van akinek jól áll a borosta, de én nem tudnám elviselni pasin.
18L
7/15 anonim válasza:
Imádom a borostát :-)))) a bajusz viszont nem gyerebe.
8/15 anonim válasza:
Kevés férfinak áll jól, esetleg egy elegáns kecskeszakáll.
10/15 anonim válasza:
Nekem a borosta nagyon bejön,még a szakáll is,de csak ha pici,rövid,mondjuk az alsó ajak alatt egy picike,az szexi,de a nagy mikulásos fajta nem:):D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!