Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bajusz, szakáll bejön?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 07:41
1/19 anonim válasza:
Feleségem kimondottan szereti a bajszomat és a kecskeszakállamat, bár igaz, egyik se túl prominens, viszont állítja, hogy mindkettő jól áll, és szereti is, hogy van.
3/19 anonim válasza:
barátnőmnek sem jön be, sőt, utálja, még szerencse, h nekem nincs
4/19 anonim válasza:
szakal az bejon,de ha mar nagyon szur akkor le vele,aztan meg megint meg no
5/19 anonim válasza:
Kizárva, rá se nézek olyan srácra ...
6/19 anonim válasza:
A vőlegényemnek körszakálla van, vékony bajusszal. Max. fél centisre hagyja megnőni, folyamatosan rendben tartja és nagyon jól is áll neki! :D Kerek az arcformája, és optikailag egy picit nyújtja az arcát.
7/19 anonim válasza:
a borosta van akinek nagyon szexi. amúgy pedig csak kecskeszakáll, de az sem mindenkinek áll jól.
8/19 anonim válasza:
a bajusz többnyire nem, de vannak kivételes esetek, de ezen belül is csak a rövid és visszafogott stílusú.
A kecskeszakállat meg imádom, ha jól áll az illetőnek.
9/19 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem tetszik sem a szakáll,sem a bajusz. Sztem elég ódivatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!